Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Jean Paul Gaultier Le Male: krachtig en sensueel

Jean Paul Gaultier is een Franse modeontwerper en, wat veel mensen niet weten, een voormalig televisiepresentator. Zijn gevoel voor mode wordt uitdagend, vernieuwend en soms choquerend genoemd. Toch is Jean Paul Gaultier zeer succesvol in de modewereld. Zo succesvol zelfs dat hij zijn imperium heeft uitgebreid met een parfumcollectie. Zijn bekendste parfum is natuurlijk Le Male.

Het parfum Le Male van Jean Paul Gaultier: wie kent het ondertussen niet. Al jarenlang niet meer weg te denken uit de bestsellerlijsten en de top van de parfumwereld. Le Male is dan ook dé klassieker van alle Jean Paul Gaultier geuren en het eerste succes uit de Le Male-lijn van Gaultier.

Het effect van Le Male
Jean Paul Gaultier Le Male kopen, staat gelijk aan jezelf laten zien aan de wereld. De fantastische geur geeft iedere man de vrijheid waarnaar hij verlangt. Het parfum Jean Paul Gaultier Le Male heeft een krachtige en sensuele uitstraling. De perfecte match met de moderne man. Le Male bestaat onder andere uit de ingrediënten munt, lavendel, kaneel, komijn en oranjebloesem. Deze combinatie van geuren zorgt ervoor dat alle vrouwenharten zullen smelten. Als man zijnde voel je jezelf sexy, stoer en niet te vergeten mannelijk. Jean Paul Gaultier Le Male kopen is dus voor ieder man een must. Om het stoere karakter van het parfum weer te geven, staat de flacon van Le Male symbool voor mannelijkheid. De gespierde torso nodigt gewoon uit tot kopen.

Linkruil.org

Comments are closed.