Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Jil Sander Evergreen symboliseert een frisse wandeling op de zondagmorgen

De Duitse modeontwerpster Jil Sander, geboren als Heidemarie Jiline Sander, heeft in 1973 haar eerste modecollectie op de markt gebracht. Haar modehuis werd in 1978 gelanceerd. Een jaar later introduceerde het merk al haar eerste parfums: Pure Woman en Pure Man. De parfumcollectie van Jil Sander is ontwikkeld in samenwerking met Coty. Sinds 1979 heeft het merk ongeveer 50 parfums op de markt gebracht. Het nieuwste parfum is in 2014 geïntroduceerd en heet Evergreen.

Evergreen is onweerstaanbaar
Het parfum Jil Sander Evergreen is geïnspireerd op een wandeling door de meest groene en frisse tuinen van de wereld. De natuurwonderen zijn als het ware in één flesje gestopt. Wanneer je deze opent, komen de meest frisse en bloemige noten tevoorschijn. Je waant je in een heerlijk bos met verfrissende lucht. Jil Sander Evergreen bestaat uit peer en grapefruitbloem. Deze fruitige en pittige aroma’s worden subtiel afgewisseld met een vleugje witte peper. Nadat de topnoten zijn ‘bevrijd’, komen de noten in het hart van het parfum naar voren. Roos, jasmijn en lelietje-van-dalen geven het Evergreen een bloemig karakter. De geurbalans is perfect en onweerstaanbaar. In de basis van het parfum komt de krachtige geur van patchoeli naar boven. Sandelhout en zoete, warme vanille zorgen ervoor dat de patchoeli niet overheerst. Jil Sander Evergreen is ideaal voor elke gelegenheid en blijft de hele dag lekker om je heen hangen.

Het parfum is verrassend en uniek. Net als het parfum straalt ook de flacon stijl uit. De groene kleur representeert de naam van het Jil Sander parfum.

Linkruil.org

Comments are closed.