Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Jil Sander staat symbool voor pure perfectie

De Duitse modeontwerpster Jil Sander studeerde in 1963 af als textielingenieur. In haar studentenperiode is ze als uitwisselingsstudent naar Los Angeles gegaan en daar heeft ze als moderedactrice gewerkt. In 1967 opende Jil Sander haar eigen modeboetiek. Dankzij haar succes in de modewereld kwam ze in 1979 met een heerlijke parfumcollectie op de markt. Deze parfums maken onderdeel uit van Jil Sander Cosmetics. De reden waarom Jil Sander tegenwoordig nog steeds populair is, is omdat mensen veelvuldig de parfums van Jil Sander kopen.

De verrassende geuren van Jil Sander
De parfumcollectie van Jil Sander bestaat uit zowel heren- als damesparfums. De eerste editie dateert van 1979 en het nieuwste parfum, Evergreen voor vrouwen, is in 2014 uitgebracht en dus een vrij nieuw parfum. Jil Sander werkt samen met vele parfumeurs om zo de beste parfums te ontwikkelen. De ruime collectie van bijna 50 parfums is ontzettende populair onder mensen. Geen wonder dus dat veel mensen het parfum van Jil Sander kopen.

Op je gemak Jil Sander bestellen
Een druk leven en weinig tijd en zin om uitgebreid te gaan winkelen? Surf dan eens rond op het internet en ontdek de mogelijkheden van het online bestellen en kopen. Er zijn genoeg betrouwbare sites die er voor zorgen dat je je bestelling de volgende dag al in huis hebt. Jil Sander kopen was nog nooit zo simpel!

Linkruil.org

Comments are closed.