Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Kabel of glasvezel?

Bent u op zoek naar een nieuwe internet provider? De keuze kan dan best lastig zijn. Er zijn tegenwoordig zoveel providers actief en elk hebben ze eigen aanbiedingen en voordelen. Veel mensen maken gebruik van kabelproviders zoals Ziggo bijvoorbeeld, maar wat dacht u van glasvezel? Glasvezel wordt de toekomst wordt vaak gezegd. De snelheden die met glasvezel behaald kunnen worden liggen namelijk hoger in vergelijking tot kabel. Snelheden tot 1 Gbps zijn mogelijk, hiermee kunt u razendsnel internetten en downloaden!

Glasvezel providers

Er zijn steeds meer providers die glasvezel aanbieden voor scherpe prijzen. Denk maar eens aan KPN bijvoorbeeld. Deze provider begon tientallen jaren geleden met het aanbieden van telefonie over de koperlijn, maar inmiddels kunt u ook glasvezel aanvragen via deze provider. Met glasvezel wordt het mogelijk om razendsnel te internetten, niet alleen qua download, maar ook qua upload.

Oplevering

Als u een internet provider heeft gevonden en u heeft het abonnement aangevraagd, dan zal deze z.s.m. worden opgeleverd. De exacte oplevertijd kunnen wij u niet vertellen, deze verschilt per provider. Vaak wordt de verbinding binnen enkele weken opgeleverd. Wilt u een oplevering over enkele maanden, geef dit dan aan als u de aanvraag voor de internet verbinding gaat indienen bij de provider.

Linkruil.org

Comments are closed.