Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

kalender drukken

Aan het eind van ieder jaar zijn ze er weer, de kalenders van het volgende nieuwe jaar. Kalenders koop je meestal niet, je krijgt ze als relatiegeschenk, of je geeft ze aan relaties. Een kalender is nog steeds een uitstekend promotie middel voor elk bedrijf. Je hebt ze in allerlei vormen en maten, je hebt muur kalenders, bureau kalenders,pocket kalenders, ga zo maar door.

Een kalender drukken voor jouw zaak is daarom een serieuze investering, waar u niet licht mee om moet gaan. Het is van eminent belang dat het produkt dat u als relatiegeschenk wilt aanbieden, een goed beeld geeft van wie u bent of welk bedrijf achter de kalender staat. Zorg er dus voor dat uw kalender door de beste drukker wordt geproduceerd.
Bij kalender drukken is het goed om onderstaand tips in overweging te nemen:

Kies een simpele lay-out

Ten eerste , is het sterk aan te bevelen dat u een eenvoudige ontwerp gebruikt. Simpel, eenvoudig maar toch stijlvol en elegant.

Maak gebruik van de uitstekende foto’s

Wilt u een unieke kalender drukken , dan moet je je eigen foto’s meenemen. Let wel, op de kwaliteit van de foto’s die moeten heel zijn, want een foto van slechte kwaliteit wordt niet geaccepteerd door de drukker. Denk aan het externe licht en pas de instellingen van uw camera aan op de omgeving . U kunt ook overwegen een professionele fotograaf te huren .
Het ontwerp

Besteedt aandacht aan het ontwerp van je kalender. Let er steeds op een zekere samenhang te hebben met de eerste. Elke pagina heeft zijn eigen rol en belang, verwaarloos daarom geen delen van uw eigen kalender.
Probeer een persoonlijk patroon te kiezen en volg deze tot het einde van het project . Als u zich niet aan deze regel houd, zult u waarschijnlijk eindigen met een slechte kalender, sterker nog, selecteert u een standaard lettertype en gebruik niet meerdere verschillende en complexe lettertypen . Houdt het simpel maar elegant .

Maak een eenvoudig maar stijlvol ontwerp

Wanneer u aan een nieuw ontwerp gaat beginnen , overweeg dan een eenvoudige model . Hou altijd in gedachten dat uw ontwerp leesbaar en plezierig moet zijn. Echter, tijdens uw werk , wilt u misschien een paar details toevoegen aan het basisontwerp .

Kies materialen van topkwaliteit

Gebruik offset drukwerk voor een professionele uitstraling.
Een standaard offsetpers heeft de mogelijkheid om maximaal 2.000 kilo papier te produceren van grote hoeveelheden prints op extreem hoge snelheid. Het belangrijkste voordeel van offset drukwerk is de mogelijkheid om grote hoeveelheden prints in een korte tijdspanne. Hierdoor kun je heel wat geld besparen. De snelheden van de offset printers zijn bijzonder hoog, daardoor kan je snel beschikken over je kalender drukwerk.

Linkruil.org

Comments are closed.