Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Kaliber: de leukste dansschool in Twente

Kunstenschool Kaliber heeft een heel groot aanbod in verschillende dansstijlen, zo kun je bij Kaliber terecht voor balletles, breakdance, Caribbean Dance Style, danexpressie, HipHip/Streetdance, Impro/Choreo, Jazzdance, Kleuterdans, Let’s dance!, Let’s swing!, Moderne dans, Muziek en Beweging, Peuterdans, Pilates, Salsa en Yoga. Zoals je ziet is er voor ieder wat wils!

Buiten de vele dansstijlen om biedt Kaliber nog veel meer mogelijkheden op het gebied van muziek en instrumenten, pop en jazz & bands, zang en theater, dans en beweging, beeldend en creatief en tenslotte new arts.

Kunstenschool Kaliber is een hele goede keuze voor iedereen, want door de vele mogelijkheden zit er altijd wel iets leuks voor je bij! Verder onderscheidt Kaliber zich van de andere muziek/dansscholen doordat er op vaste locaties lessen gevolgd kunnen worden, maar ook op locaties die jou voorkeur hebben. Dit maakt het dus mogelijk dat het voor iedereen toegankelijk is en er zo altijd bij jou in de buurt lessen te volgen zijn. Wel wordt er een grote ruimte met een CD speler met voldoende volume vereist.

Daag jezelf uit om te beginnen of om jezelf nog beter te maken!!! Heb je vragen of wil je graag meer informatie over welke mogelijkheden onze kunstenschool allemaal biedt? Neem dan gerust contact op, wij helpen je graag verder!

 

Linkruil.org

Comments are closed.