Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Kaliber: de leukste en leerzaamste muziekschool van Twente!

Waarom muziek voor kinderen? Omdat het heel leuk is natuurlijk! Op jonge leeftijd beginnen kleine kinderen al te bewegen wanneer ze nog maar enkele klanken horen.
Naarmate kinderen ouder worden gaat muziek een grotere rol spelen: ze zullen vaak een voorkeur krijgen voor muziekstijlen en zo fan van een meiden- of jongensgroep worden, ook staan ze soms uren in hun slaapkamer te dansen op de muziek waar zijn/haar voorkeur naar uit gaat, of zijn zo gek van een band dat ze in alles lijken op hun favoriete artiest en alle cd’s van de band willen hebben.

Sommige kinderen vinden alles wat met muziek te maken heeft erg leuk, anderen zijn al heel vroeg in een bepaald instrument of muziekstijl geïnteresseerd. Zelf muziek maken kan al beginnen voordat kinderen groot genoeg zijn om bij de pedalen van een piano te kunnen, zo kan het zijn dat het kind ritmes tikt op tafels of danst op de maat van de muziek.

Bij kaliber kun je terecht voor onder andere instrumentenles, Zang & Theater, Dans & Beweging, Beeldend kunst & Creativiteit. Wij zijn tevens op verschillende locaties gevestigd, dit houdt in dat deze muziekschool toegankelijk is voor mensen die gevestigd zijn in Twente. Zo wordt er bijvoorbeeld blokfluitles gegeven bij de muziekschool in Oldenzaal. Maar dat u voor pianoles naar een muziekschool in Nijverdal moet.

Bent u nieuwsgierig welke mogelijkheden Kaliber allemaal biedt? Neem dan snel een kijkje op onze website of neem contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Linkruil.org

Comments are closed.