Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Kamer en suite of en suite deuren sfeervol en praktisch

Een kamer en suite werd vroeger gebruikt om een woonkamer te scheiden in een voorkamer en een achterkamer. Meestal leefde men in die tijd in de in de achterkamer en werd de voorkamer gebruikt voor bijvoorbeeld visite. Het voordeel om alleen de achterkamer te gebruiken als leefruimte, was vooral om energie te besparen in de winter.

Tegenwoordig is het weer in om in woningen een tweedeling van de woonkamer te maken. In veel oudere woningen waar de en suite in de loop van de tijd is verwijderd, willen nieuwe eigenaren vaak weer de oude karakteristieke stijl terug. Woningen waarin deze originele deuren en elementen nog aanwezig zijn, zijn dan ook zeer in trek. Kenmerkend voor de stijl van voor 1930 zijn de hoge deuropening, taps toelopende doorloop van de kasten, bewerkte lijsten en geboste panelen. De stijl van na 1930 heeft strakkere profielen, vlakke panelen, glas in lood ramen en lagere deuropeningen.

Bij Ensuitespecialist.nl kunt u terecht voor een geheel nieuwe kamer en suite of onderdelen daarvan. Te denken valt hierbij aan open of gesloten kastwerk, met paneel- of glasdeuren, kastwerk in vitrine- of bibliotheekstijl, nieuwe lijsten en en suite deuren. Dit houdt natuurlijk ook in dat u elk gewenst onderdeel of het hele ensemble op maat kunt laten vervaardigen.

En suite deuren zijn de ideale kamerverdelers, tussen woonkamer en keuken, tussen zit- en eetkamer, tussen wonen en slapen. Ze zijn er in modern en klassiek, in paneel of met glas. Heeft u een oudere woning, dan mag er zeker geen glas in lood in de deuren ontbreken. Hiermee creƫert u een nostalgische sfeer in uw woning.

Rini Thielen van Ensuitespecialist.nl is u graag van dienst om ook uw woning te voorzien van een prachtig en suite ensemble dat niet alleen uw kamer opdeelt, maar tevens een sieraad is voor uw woning. Kiest u voor de meer klassieke stijl, dan kan al bestaand sierlijstwerk in uw huis laten terugkomen in uw en suite. Wilt u alleen onderdelen van een bestaande en suite vernieuwen dan is dat ook mogelijk.

Rini Thielen staat garant voor kwaliteit en met vakmanschap vervaardigt hij ensembles waar u nog jarenlang van kunt genieten.

Linkruil.org

Comments are closed.