Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Kantoorartikelen van EM Kantoorinrichtingen, professioneel en onmisbaar

Hoeveel tijd zou er verloren gaan in een bedrijf doordat medewerkers op zoek zijn naar bepaalde kantoorartikelen?

In de eerste plaats zijn er natuurlijk de gewone pennen. Door het gebruik van computers is er steeds minder behoefte aan pennen maar er zijn van die momenten waarop u echt niet zonder kunt. Het ondertekenen van brieven of andere documenten gaat meestal toch echt nog met de hand. Even een aantekening maken op de bekende gele briefjes, maar waar is die pen nou toch gebleven en trouwens, waar zijn de gele briefjes?

Dit is natuurlijk wat overdreven, maar het ontbreken van kantoormaterialen kan voor behoorlijk wat ergernis zorgen. Daarom is het van belang dat u op tijd de voorraden aanvult, zodat iedereen die dit soort artikelen nodig heeft, er snel een aantal tot zijn of haar beschikking heeft. EM Kantoorinrichtingen is dé partij voor het leveren van professionele materialen voor ieder bedrijf.

Onder kantoorartikelen wordt meestal ook bepaalde apparatuur verstaan die u in het dagelijks gebruik regelmatig nodig heeft. Denkt u maar aan een nietmachine (en natuurlijk de bijbehorende nietjes) of een perforator. Ook een bindmachine waarmee u vergaderstukken op een ordelijke manier kunt inbinden hoort tot de onmisbare artikelen in uw kantoor of bedrijf. Ook in het dagelijks gebruik van uw computers zijn vaak andere kantoorartikelen nodig, zoals toners voor printers, diverse soorten en maten papier, eventuele transparante printmedia, ordners.

Wilt u in een vergadering aan medewerkers, klanten of aan uw raad van commissarissen iets duidelijk maken, dan kan een flip-over of een whiteboard met de bekende viltstiften hierin een onschatbare dienst bewijzen. Dan moeten de stiften het uiteraard wel doen en als dit niet het geval is, moet u snel wel een paar goede stiften bij de hand hebben. Neem eens een kijkje op de site van EM kantoorinrichtingen en bestel uw voorraad online. Plaats uw bestelling voor 16:30 en u ontvangt uw bestelling al de volgende werkdag.

Linkruil.org

Comments are closed.