Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Kantoormeubelen EM Kantoorsystemen meer dan uitstraling en functionaliteit

U bent het ongetwijfeld eens met de stelling dat kantoormeubelen iets zeggen over de onderneming waar u op dat moment op bezoek bent. Met deze ervaring in uw achterhoofd moet u ook eens kijken naar de kantoormeubelen in uw eigen bedrijf. Deze zeggen zonder twijfel iets over uw organisatie. Is de boodschap die ze overbrengen ook daadwerkelijk de boodschap die u aan uw klanten of andere bezoekers wilt laten horen? Let u op de materialen waar de bureaus en bureaustoelen van gemaakt zijn, de kwaliteit, het comfort of de functionaliteit en wat dit zegt over uw bedrijf?

Kantoorartikelen moeten natuurlijk in de eerste plaats functioneel zijn. Maar een mooie eikenhouten antieke kast in een advocatenkantoor kan net zo functioneel zijn als een stalen archiefkast in een administratiekantoor. Het eerste brengt de boodschap van degelijkheid en wortels die vaak al ver in het verleden liggen over, de stalen kast heeft een uitstraling van stevigheid en betrouwbaarheid.

Maar niet allen de functionaliteit en uitstraling zijn van belang. Bureaustoelen moeten vooral comfortabel zijn en het lichaam ondersteunen. Een goede stoel voorkomt lichamelijke klachten en zorgt ervoor dat personeel beter kan functioneren. Een archiefkast die er degelijk uit ziet, maar waar je niets in kwijt kunt schiet natuurlijk zijn doel voorbij. Een bureau kan natuurlijk klassiek zijn, maar als er tegenwoordig geen computer op past, of u kunt uw lange benen er niet onder kwijt omdat in het verleden de mensen niet zo groot waren, dan heeft u misschien een mooi bureau met een goede uitstraling, maar met weinig tot geen gebruikswaarde.

Bij EM Kantoorsystemen in Leerdam is daarom professioneel kantoormeubilair verkrijgbaar in allerlei stijlen, soorten en uitvoeringen. Neem eens een kijkje op de website of laat u door één van de medewerkers uit de showroom voorlichten over de uitgebreide mogelijkheden.

Linkruil.org

Comments are closed.