Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Kantoormeubelen

Kantoormeubelen combineren met speciale software

Is het interieur van uw bedrijf of organisatie hoognodig aan vernieuwing toe? Opent u een nieuw bedrijf of filiaal of overweegt u de ontvangstruimte van uw kantoor een compleet nieuw aanzien te geven? In dat geval is het een goed idee op zoek te gaan naar een betrouwbare leverancier van kantoormeubelen van betaalbare en hoge kwaliteit. De uitstraling van uw pand is immers de eerste indruk van uw bedrijf.

Om uw (potentiele) klanten, gasten en bezoekers in een professionele en uiterst representatieve en ruimte te kunnen ontvangen, zijn er bijvoorbeeld prachtige receptiebalies verkrijgbaar, maar ook fraaie en comfortabele meubelen om de wachtruimte mee in te richten. Maar niet alleen de ontvangstruimte is van belang, ook de rest van uw bedrijf verdient een mooie aankleding. Van bureaustoelen, bureaus en roldeurkasten, tot grote vergadertafels, stoelen en kantinemeubilair. Bovendien zijn er ook op het gebied van ergonomie allerlei oplossingen verkrijgbaar. Want een goede werkplek is essentieel voor het goed presteren van uw werknemers.

Maar voor welke stijl kiest u en welke meubelen passen in uw bedrijfsruimte? De inrichting kan nog bet lastig zijn. Voor wie er niet helemaal uitkomt, is er een oplossing. EM Kantoorsystemen, een groothandel met een showroom in Leerdam, verkoopt kantoormeubelen en kantoorartikelen en heeft hiervoor speciale software. Doormiddel van een simulatie van uw bedrijfsruimte kan een inrichting op maat worden gemaakt. Het voordeel van het gebruik van deze software is dat u uitgebreid allerlei stijlen kunt combineren, kunt schuiven en variëren en diverse materialen en kleurcombinaties kunt selecteren. Hierdoor kunt u eindeloos combineren totdat de perfecte inrichting voor uw bedrijf is gecreëerd.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of bent u benieuwd naar het assortiment? Breng dan een bezoek aan de showroom in Leerdam of bekijk de website. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen. De adviseurs helpen u graag verder!

Linkruil.org

Comments are closed.