Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Karper vissers opgelet! www. boiliespecialist.nl is in Leusden geopend. Boiliespecialist.nl is een leverancier van hoogwaardige karper aas.

Boiliespecialist.nl is een leverancier van hoogwaardige karper aas.

Het karper vis seizoen moet nog beginnen maar www.boiliespecialist.nl, gevestigd in Leusden is er klaar voor.

Willem Quint is gestart met www.boiliespecialist.nl, dit omdat er vele karpervissers zoekende zijn wat betreft de keuze van het aas. Na veel verschillende boilies te hebben geprobeerd is hij erachter gekomen dat “fabrieksboilies” niet hetgeen biedt wat hij zocht.

“Ik ben in contact gekomen met een aantal grote namen in de karper visserij en zij gebruiken boilies van CBB HQ baits.  CBB HQ baits is Belgisch bedrijf dat alleen natuurlijke ingrediënten gebruikt en de productie proces in eigen hand heeft.  Dat zie je aan de boilies en belangrijke nog je ruikt en voelt het! Ik heb de boilies geprobeerd en inderdaad mijn vangst resultaten zijn uitstekend te noemen! Zodoende ben ik gestart met de webwinkel. Boiliespecialist.nl is een pro dealer van CBB en heeft webwinkel waar alle producten te koop zijn.” aldus Willem Quint.

Naast het verkoop van karper aas, heeft Willem Quint ook een visboot in de Biesbosch. Hiermee sponsort hij (karper)vis wedstrijden van verschillende visverenigingen. De winnaars worden getrakteerd op een geheel verzorgde nacht karper vissen in de prachtige Biesbosch.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met :

Willem Quint
Langesteeg 13
3831 RZ Leusden

GSM 0631556096
Email info@boiliespecialist.nl
Website : www.boiliespecialist.nl

Linkruil.org

Comments are closed.