Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Kattenurine verwijderen uit uw matras

Mensen die een kat als huisdier hebben, herkennen dit probleem: de kat die uw matras aanziet voor een kattenbak. Het is ontzettend moeilijk om de urinevlek en geur uit het matras te krijgen. Veel mensen kiezen er daarom voor om een nieuw matras te kopen. Zonde van het geld, want er zijn verschillende gespecialiseerde bedrijven die uw matras professioneel reinigen.

Professionele matrasreiniging
Kattenpis verwijderen uit uw matras kunt u beter overlaten aan de experts. Bedrijven hebben speciaal reinigingsapparatuur waarmee uw matras op en top schoon wordt. U hoeft dus niet meer zelf aan de slag met azijn en een borsteltje! Dankzij de speciale werkwijze, onder ander met UV-technologie├źn, slaapt u weer op een schoon matras.

Het is wel belangrijk dat u zelf de kattenpis zo goed als mogelijk verwijdert van uw matras. Wanneer u er snel bij bent, is de kans kleiner dat het vocht in het matras kruipt. Bovendien is de geur die van kattenpis afkomt niet iets wat u in uw slaapkamer wilt hebben. Het kan zelfs zijn dat uw kat wederom op uw matras plast, omdat hij zijn eigen geur ruikt. Wees er dus snel bij!

Andere vlekken verwijderen
Wat geldt voor kattenpis verwijderen, geldt natuurlijk ook voor onder andere bloed- en zweetvlekken verwijderen. U weet vast zelf hoe moeilijk het is deze vlekken voorgoed te verwijderen. Schakel daarom een professional als DokterBed in. Uw matras wordt aan huis gereinigd en de vlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Linkruil.org

Comments are closed.