Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Keltische ring

Van alle type ontwerpen van verlovingsringen, de Keltische ontwerp heeft een van de beste symboliek . Symbolisch worden de verlovingsringen gedragen op de derde vinger aan de linkerhand . De Keltische ringen worden verkozen omdat de ring ontwerp een belangrijke symboliek voor het verloofde koppel heeft.

De Kelten waren oorspronkelijk gevestigd  in Groot Brittannië. Oorspronkelijk werden de Keltische ringen gesmeed door Ierse monniken. Keltische knoop ontwerp staat voor oneindigheid. Ze geloofde dat allen leven was verbonden door de knoop.

Keltische ringen zijn te vinden in vele verschillende uitvoeringen . Veel van hun geschiedenis werd achtergelaten in deze knoop ontwerpen.  De specifieke betekenis van knopen zijn heel variërend. Elke streek heeft een bepaalde type knoop symboliek.

Voor deze type ringen worden vaak diamanten en smaragden gebruikt.  De verlovingsringen worden van vele edele metalen zoals  zilver , goud, wit goud , titanium , en platina gemaakt. Twee kleurige ringen zijn erg populair aangezien mooie en indrukwekkende details kunnen hebben.

Keltische ringen zijn steeds meer populair aan het worden. Deze prachtige ringen hebben mooie symboliek van eeuwige liefde. De Keltische verlovingsring is in staat om uw intieme liefde en passie reflecteren voor jullie en aan de rest. Deze ringen zijn populair zowel bij de mannen als bij de vrouwen. Je kan meer zulke ringen op online winkels vinden die gespecialiseerd zijn in de Keltische kunst en juwelen.

Linkruil.org

Comments are closed.