Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Keuken specialist voor uw Hoek Keuken en Sanitairwinkel voor kleine Badkamers

Waarom een hoek keuken?

Het voordeel van een keuken in een hoekopstelling is dat u alles wat u nodig heeft direct onder handbereik ligt. U hoeft daardoor niet veel te lopen. Lekker veel bergruimte en alle apparaten dicht bij elkaar. Geen wonder dat deze keuken zo gewild is. Praktisch en met de juiste indeling een sieraad voor het oog. En ze zijn er in veel maten, stijlen en uitvoeringen.

Waar moet u aan denken bij de indeling?

Met een L-keuken is er veel kastruimte, zeker als u ook hangkasten gebruikt. Deze hangkasten kunnen dicht of halfopen zijn of afgewisseld met planken om een speelse aankleding te creëren. U kunt ook gebruik maken van verlichting, die als deze geraffineerd gebruikt wordt, mooie accenten kan leggen op bepaalde onderdelen. Een L-keuken heeft ook een blinde hoek. Als u aan beide kanten ladekasten gebruikt, kunt u toch heel wat spullen kwijt. U kunt werken met plateaus die ronddraaien of zelfs naar buiten geklapt kunnen worden. U zult merken dat u heel wat materialen in zo’n keuken kwijt kunt.

Wat is een goede plek om een hoek keuken te vinden?

Daarvoor moet u ongetwijfeld bij Jan van Sundert zijn, de keukenspecialist bij uitstek. In de showroom kijkt u uw ogen uit en kunt u onbeperkt kiezen uit een groot assortiment aan L-keukens. Van klassiek tot modern en ultra design, simpele en chique uitvoeringen. U kunt er altijd uw eigen droomkeuken samen stellen. Nog niet genoeg keus, laat er een op maat maken, ook dat kan.

Hoe creëert u ruimte in een kleine badruimte?

In kleine badkamers kunt u wanneer u voor de juiste indeling kiest, al het benodigde sanitair plaatsen. U moet zorgen dat de beschikbare ruimte optimaal gebruikt wordt en met de juiste materialen en indeling creëert u een ruimtelijk effect. Om een kleine ruimte groter te laten lijken gebruikt u bijvoorbeeld donkere tegels voor de vloer en lichtere voor de muren. Allerlei hoekjes en gaatjes die nutteloos lijken, kunt u gebruiken voor opslag van douchebenodigdheden en badlinnen. Denk aan het gebruik van planken of aangepast kastwerk in hoeken of onder schuine daken bijvoorbeeld.

Welk sanitair kunt u gebruiken in de kleine badkamer?

Het is van belang te oriënteren op de wat kleinere maten. Een compacte wastafel met wat opbergruimte er onder is ideaal. Wat betreft het toilet, kies voor een verkort wandtoilet. Neem een douche die in een beperkte ruimte past of eventueel onder een schuin dak. Vergeet niet deze af te sluiten met een doorzichtige deur of een badwand. Doorzichtig glas geeft ook een ruimtelijk gevoel. Werk met spiegels die een vergrotend effect hebben. Neem badkamermeubels die geschikt zijn voor kleine ruimten en kleed de ruimte aan met wat accessoires om de boel op te fleuren.

Waar kan ik ideeën opdoen?

Voor alle ideeën en mogelijkheden voor kleine badkamers moet u bij Jan van Sundert zijn. Hier zijn legio mogelijkheden op sanitair gebied om een mooie combinatie voor een kleine ruimte samen te stellen. Komt u er niet helemaal zelf uit, dan is men graag bereid om mee te denken en u advies te geven. Laat u vooral inspireren door de ruime keuzemogelijkheden en bekijk de voorbeelden van kleine douches in de showroom.

Linkruil.org

Comments are closed.