Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Keukens goedkoop of een luxe kookeiland

Keukens zijn er in iedere denkbare stijl en uitvoering. Indien gewenst zelfs volledig op maat. Maar wat zijn de kosten van een nieuwe keuken? Wanneer je toe bent aan een gloednieuwe keuken, is het van belang eerst te bepalen welk budget je hiervoor beschikbaar hebt. Is het budget bepaald? Meet de ruimte waar de keuken geplaatst moet worden dan nauwkeurig op en de zoektocht kan beginnen!

 

De luxe keuken

 

Wanneer je budget het toelaat, kies dan voor een kookeiland. Een keuken met eiland past het beste in een grote ruimte. Wanneer het eiland volledig vrij staat, komt deze het beste tot zijn recht. Door er een mooie design afzuigkap boven te plaatsen, maak je er een echte eyecatcher van. Het voordeel van een kookeiland is dat je er niet alleen je maaltijden kunt bereiden, maar door er een paar mooie krukken bij te plaatsen er ook een eettafel of gezellig zitje van kunt maken. Zo kun je tijdens het kokkerellen babbelen met het gezin of visite die gezellig bij je aan het eiland zitten. Door er een wand met inbouwapparatuur eventueel aangevuld met een extra werkblad bij te plaatsen heb je een zee aan opbergruimte en is je eilandkeuken compleet.

 

Keukens goedkoop

 

Toch kun je ook wanneer je wat minder te besteden hebt, een mooie keuken aanschaffen. Wanneer je bijvoorbeeld op zoek gaat naar een mooie showroomkeuken, kun je flink wat geld besparen. Showroomkeukens zij altijd scherp geprijsd terwijl er niets aan de kwaliteit mankeert. Soms krijg je korting oplopend tot wel 60%! Het zijn keukens die al langere tijd in de showroom hebben gestaan en plaats moeten maken voor opstellingen uit de nieuwe collectie. Omdat deze opstellingen dus niet net van de fabrikant komen, kunnen deze niet tegen nieuwprijs verkocht worden. En hier pak jij je voordeel. Maar er is nog een andere mogelijkheid. Keukens goedkoop aanschaffen kun je namelijk ook door een keuken te kopen in een outletwinkel. Hier tref je in de meeste gevallen keukens uit vorige collecties, groot ingekochte partijen of faillissementsopkopen. Wederom een goede manier om tegen fikse korting een nieuwe keuken te kopen.

Linkruil.org

Comments are closed.