Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Keukenwinkel Jan Van Sundert voor uw Droomkeuken én Design Badkamers

In de keukenwinkel van Jan van Sundert staat een enorme collectie keukens opgesteld. Van strak modern, luxe design tot sfeervol klassiek of warm en landelijk, het wordt allemaal voor u gepresenteerd. Zo kunt u ronddwalen en keuzes maken of er wellicht een combinatie naar eigen smaak samenstellen.

Een rechte keuken, een kookeiland of een hoekopstelling, voor elk type woning en smaak is er een keuken verkrijgbaar. U kunt naar hartenlust combineren uit kastwerk, werkbladen, maar ook kranen en inbouwapparatuur. Wilt u iets afwijkends dat past in juist uw keuken, dan zet men graag een plan voor u op aan de hand van uw wensen. Met een driedimensionale presentatie ziet u dan direct hoe de keuken er in werkelijkheid uit zal uitzien.

Keukens zijn er van eenvoudig tot extra luxe. Wat prijzen betreft is er altijd een keuken voor iedere portemonnee. Er zijn vaak speciale aanbiedingen en men biedt regelmatig showroommodellen tegen gereduceerde prijzen aan.

Jan van Sundert is de keukenwinkel waar u zeker zult slagen. Het fijne is dat u advies krijgt, zelfs bij u thuis als u dat wilt. U krijgt gegarandeerd kwaliteit en uw aankoop wordt bij u thuis gemonteerd als u dat verlangt. Wat wilt u nog meer?

Wat maakt design badkamers zo apart? Ze zijn anders dan standaardbadkamers. Ze hebben iets unieks, zijn modern en perfect in afwerking. Design sanitair is exclusief, bevat prachtige onderdelen die het comfort verhogen en is voorzien van technologische snufjes. Kortom zo’n badkamer is modern, strak, stijlvol en een streling voor het oog.

Waar denkt u aan bij uw exclusieve badkamer? Hij moet praktisch zijn en stijlvol! Een design wastafel, een hoekligbad, een douche/badcombinatie, een zwevende wc, whirlpool bad of een stoomcabine? Doe badkamer ideeën op in de sfeervolle showroom van Jan van Sundert en stel de badkamer van uw dromen samen.

Bij Jan van Sundert vindt u een grote collectie design badkamers met prachtig sanitair en vooral luxe elementen. Alle onderdelen voor een exclusieve badkamer zijn met hoogwaardige materialen samengesteld en mooi afgewerkt. U krijgt kwaliteit en prachtige vormgeving. U kunt combineren zo veel u wilt om tot een perfecte creatie te komen.

Komt u er niet uit, dan geeft men graag advies en helpen 3-D-programma’s bij het indelen en opzetten van uw ideale badkamer. Natuurlijk wordt ook uw designkeuze perfect bij u thuis geïnstalleerd. Kortom, of u nu op zoek bent naar een keuken of een badkamer, of wellicht allebei, Jan van Sundert heeft wat u zoekt. Bezoek de showroom of neem alvast een kijkje op de site!

Linkruil.org

Comments are closed.