Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Keukenwinkels Bezoeken?Keukens, Design Badkamers en meer bij Jan Van Sundert

Nederland telt zeer veel keukenwinkels. Iedere winkel heeft weer een eigen assortiment, of is gespecialiseerd in een bepaald merk. Vanwege het brede aanbod keukenwinkels lukt het de meeste mensen dan ook te slagen. Maar wanneer u op zoek bent naar meer dan een nieuwe keuken, is een keukenzaak alleen niet voldoende.

Mensen die een casco woning, een nieuwbouwwoning of een oud pand hebben gekocht, zijn vaak op zoek naar zowel een nieuwe keuken als badkamer. In dergelijke gevallen is het dan ook prettig wanneer deze onder één dak verkrijgbaar zijn. Het scheelt een hoop tijd en vaak kunnen de bestelde producten in één keer worden afgeleverd.

Jan van Sundert, een prachtige zaak in Etten-Leur, is hier een goed voorbeeld van. Hier kunt u terecht voor het vinden van uw droomkeuken, maar ook voor sanitair en complete badkamers. Er is zelfs een zeer uitgebreide collectie wand- en vloertegels verkrijgbaar en ook voor sauna’s kunt u er terecht. Het is dan ook dé ideale winkel voor wie zijn of haar woning op wilt knappen. Door de intensieve samenwerking die Jan van Sundert met diverse monteurs heeft, kunt u ook de montage van uw bestelling met een gerust hart aan Jan van Sundert uitbesteden. Zo heeft u zelf nergens omkijken naar.

De ervaren verkoopspecialisten helpen u graag bij het vinden van uw droomkeuken of badkamer en kunnen u desgewenst voorzien van advies op maat. Het is zelfs mogelijk een 3D ontwerp te laten maken, zodat u een duidelijk beeld krijgt van hoe de keuken of badkamer er in uw woning uit komt te zien.

Bent u op zoek naar een landelijke keuken, of hebben de design badkamers uw voorkeur? Bij Jan van Sundert kunt u ongeacht uw stijl en wensen, altijd vinden wat u zoekt. Trendy keukens met een kookeiland, design badkamers uitgerust met whirlpool bad, natuurstenen tegels van topkwaliteit en sauna’s op maat. Er is zelfs een tegeloutlet aanwezig voor wie op zoek is naar extra voordelige tegels. Dus ongeacht uw budget, in Etten-Leur slaagt u altijd.

Wilt u de collectie met eigen ogen zien? Breng dan eens een bezoek aan de sfeervolle showroom of bekijk de site. Laat u verrassen door het prachtige assortiment en de aantrekkelijke prijzen!

Linkruil.org

Comments are closed.