Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Keukenzaak Jan Van Sundert; ook voor Tegelvloeren uw Specialist!

Jan van Sundert is dé keukenzaak in het zuiden van het land. Waarnaar u ook op zoek bent, u vindt het bij Van Sundert. Klassiek, modern, design, een rechte keuken, een L-keuken of een kookeiland, het is er allemaal. Vindt u echt niets naar uw gading of heeft u specifieke wensen, dan kunt u er ook voor kiezen een keuken op maat te laten maken. En de prijs? Voor elke portemonnee is er een keuken verkrijgbaar.

Advies krijgt u ook op maat, elke vraag of wens wordt voor u deskundig beantwoord. Naast modellen in de showroom kan men uw ook uw ideeën en wensen uitwerken via een 3-D-presentatie. U ziet dan direct hoe het resultaat er in werkelijkheid uit komt te zien. Heeft u eenmaal uw keuze voor een keuken gemaakt, dan kunt u hem thuis door deskundige monteurs laten installeren.

In de keukenzaak van Jan van Sundert vindt u naast keukens ook alle benodigde inbouwapparaten. Maak een keuze welke oven, vaatwasser of magnetron u in uw nieuwe keuken wilt laten plaatsen en ook dit wordt voor u uitgevoerd. U kunt er zeker van zijn dat u kiest voor goede kwaliteit en duurzaamheid.

Wilt u uw stoffige vloerbedekking vervangen door iets wat makkelijk te onderhouden is, dan lijkt een overgang naar tegelvloeren de oplossing. Tegels zijn gemakkelijk in onderhoud, daarnaast dragen tegels ook bij tot verfraaiing van uw woning. U kunt met tegels alle kanten op en heeft een welhaast onbeperkte keus.

Zoekt u tegels voor uw woonkamer, de hal, de keuken, de badkamer, of elders in uw woning, dan kunt u in de showroom van Jan van Sundert komen terecht voor juist dié tegelsoort die u in gedachten heeft. Maak een keus uit formaat, kleur, structuur, kijk en combineer en speel met de mogelijkheden die er zijn. Door de vakopstellingen in de showroom ziet u direct wat voor een effect een bepaalde kleur of combinatie heeft.

Voor tegelvloeren worden regelmatig nieuwe trends ontwikkeld. U bent dus niet beperkt tot enkele stijlen. Tegels zijn ook leuk om mee te spelen. Zo kunt u verschillende maten afwisselen op een vloer of extra grote tegels gebruiken voor een ruimtelijk effect. Leuk is ook te werken met sierstrips of verschillende structuren te combineren.

Wat het ook gaat worden, u kunt er zeker van zijn dat u altijd zult slagen bij Jan van Sundert. De keuze in tegels is groot en in de tegeloutlet heeft u ook nog eens keus uit extra goedkope tegels!

Linkruil.org

Comments are closed.