Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Kies voor een nostalgische sfeer met ornamenten en en suite deuren

We kunnen nu eenmaal niet allemaal een oud grachtenpand, een oude boerderij of een monumentaal pand kopen of huren. Wat dergelijke woningen zo charmant maakt, zijn de vele originele details die bewaard zijn gebleven. Denk hierbij aan ornamentenplafonds, marmeren schouwen, parketvloeren en een ensuite. Deze prachtige elementen zorgen voor die warme en chique stijl die in nieuwbouwwoningen veelal ontbreekt.

Toch is het mogelijk om deze sfeer in een moderne woning te creëren. Hoge plafonds of niet, ornamenten kunnen door een professioneel bedrijf worden aangebracht of bij de doe-het-zelver worden gekocht. Schouwen zijn los verkrijgbaar, maar kunnen ook op maat worden gemaakt. Dat u een parket- of laminaatvloer kunt (laten) plaatsen hoeven we u niet uit te leggen, maar wist u dat ook het aanbrengen van een kamer en suite tot de mogelijkheden behoort?

Natuurlijk is het geweldig als er in uw woning een originele kamer en suite bewaard is gebleven, maar het voordeel van er zelf één laten plaatsen, is dat u deze geheel volgens uw eigen wensen en smaak kunt laten vervaardigen. Modern of klassiek, voorzien van en suite deuren met facet geslepen glas of glas in lood, uitgevoerd met kasten en planken, of wellicht een bibliotheekkast.

Wanneer u ervoor kiest een professional de ensuite voor u te laten maken, zal hij eerst bij u langskomen voor een oriënterend gesprek waarin u uw wensen kenbaar maakt. Vervolgens zal de specialist een ontwerp maken, geheel conform uw wensen en budget. Pas nadat u helemaal tevreden bent kan er worden gestart met de daadwerkelijke vervaardiging.

Wat natuurlijk ook mogelijk is, is dat er in uw woning een ensuite aanwezig is die nodig gerestaureerd moet worden omdat deze niet mooi meer is, of omdat deze niet past bij uw smaak of stijl. Ook in dergelijke gevallen kunt u een beroep doen op een kamer en suite specialist. Hij kan schade repareren of de ensuite van geheel nieuwe en suite deuren en of glas voorzien. Zo is uw kamer en suite weer als nieuw of heeft deze eindelijk de uitstraling die past bij uw interieurstijl. Kortom, er zijn dus tal van mogelijkheden om uw (nieuwe)woning van een sfeervolle en nostalgische sfeer te voorzien!

Linkruil.org

Comments are closed.