Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Kilometer registratie van dit bedrijf is erg belangrijk

Bent u nieuwsgierig naar een bedrijf dat zich bezig houd met de kilometerregistratie van alle werknemers omdat deze werknemers bedrijfsauto’s hebben van de zaak waarmee zij geen privé kilometers mogen rijden? Dan zit u bij dit bedrijf aan het juiste adres. Zij zorgen ervoor dat alle medewerkers zich netjes aan alle afspraken houden. Dit kunnen ze controleren door middel van een rittenregistratie die in elke bedrijfsauto is geplaatst. Dit is erg handig omdat je zo kan zien wanneer zij vertrekken met een auto en wanneer zij aangekomen zijn. Dit wordt erg nauwkeurig genoteerd in dat apparaat en zorgt er uiteindelijk voor dat zij geen privé kilometers meer kunnen rijden. Wilt u meer informatie over dit bedrijf of over de diensten die zij verlenen? Bekijk dan even de website voor meer informatie of neem contact op met één van de medewerkers.

Eigen ervaring

Sinds een paar maanden heb ik nu een bedrijfsauto waarin de kilometerregistratie in zit gebouwd. Zo kan mijn baas zien waar ik naar toe rijd en hoeveel kilometer ik maak een in bepaalde tijd.

Wilt u meer informatie hebben over dit bedrijf of wilt u meer weten over rittenregistratie? Bekijk dan even de website voor deze informatie of neem contact op.

Linkruil.org

Comments are closed.