Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Kilometerregistratie app voor uw de uitkomst!

Kilometerregistratie via een app is voor uw bedrijf de uitkomst wanneer u ook zoveel problemen met werknemers die veel op de weg zitten heeft. Met een app kunt u online inzicht houden van de werknemers en de rittenregistratie voor de Belastingdienst bijhouden. De kilometerregistratie is echt iets voor u!

Online kilometerregistratie 

Op dit moment bestaan er veel registratiesystemen waarmee u uw bedrijfsrittenregistratie goed kan bijhouden, maar de online versie met een app of GPS bestaat nog niet zo lang. Hiermee voorkomt u oneindig verkeerd ingevulde blaadjes en veel werk aan kilometeradministratie. Het kan dus heel makkelijk via een online systeem die voor elk bedrijf betaalbaar is. Het enige wat u hoeft te doen is een app kopen die u voor u alle gegevens bijhoudt.

Rittenregistratie 

Het is dus in uw voordeel wanneer u gaat beginnen met kilometerregistratie of rittenregistratie via de app. Een website die rittenadministratie laat verdwijnen en een online app heeft ontwikkeld voor de ritregistratie zou voor uw bedrijf echt een aanwinst zijn. De medewerkers hebben tegenwoordig toch overal beschikking tot internet? Of anders wel via de GPS? Waarom zou u dan niet beginnen aan de online kilometerregistratie. U kunt dan zien waar ze zijn geweest, hoe lang ze daarover gedaan hebben en hoeveel kilometer er is afgelegd en dat allemaal op één app!

Linkruil.org

Comments are closed.