Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Kinderopvang De Bilt | Fijne leer- en speelomgeving

Bent u op zoek naar een fijne kinderopvang De Bilt voor uw kinderen? Bij kinderopvang ’t Mereltje bent u aan het juiste adres! U kunt uw kinderen opvangen vanaf 3,5 uur per week. Dit is mogelijk voor verschillende leeftijden. Kinderopvang ’t Mereltje is geen gewone opvang. Naast de kinderopvang zorgen wij ook voor de BSO en hebben wij verschillende andere faciliteiten. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de haren van uw kind te laten knippen bij onze speciale kinderkapper. Daarnaast hebben wij een speciale maaltijdservice waarvan u gebruik kunt maken bij gebrek aan tijd om te koken. Wij zorgen dus niet alleen voor uw kind, maar zijn ook nog is erg praktisch voor uzelf.

 

Groepen bij de Kinderopvang De Bilt

Wij hebben verschillende mogelijkheden voor de groep waarin uw kind geplaatst kan worden. Allereerst hebben wij de verticale groep waarin kinderen van 0 tot 4 jaar bij elkaar geplaatst kunnen worden. Op deze manier kunnen de jongere kinderen leren van de taalvaardigheden en andere dingen van de oudere kinderen. Echter kunnen ook de oudere kinderen leren in de verticale groep omdat zij de jongere kinderen kunnen helpen. Er is ruimte voor de kinderen om zich te ontwikkelen op hun eigen tempo. Als uw meerdere kinderen hebt, kunnen uw kinderen in één groep te plaatsen waardoor de situatie lijkt op de thuissituatie.

De andere groep waarin uw kind geplaatst kan worden, is de peutergroep. In deze groep bevinden zich, zoals de naam al luidt, enkel peuters. De activiteiten binnen deze groep zijn dus ook enkel voor het ontwikkelingsniveau van de peuters. De kinderen worden ingedeeld op niveau. Dit houdt in dat kinderen met een sneller denk niveau bij elkaar worden geplaatst, wat hetzelfde geldt voor kinderen met een trager begrip. Zo hebben wij voor ieder kind een passende uitdaging.

 

Contact

Bent u op zoek naar een kinderopvang De Bilt? ’t Mereltje is een prettige en vertrouwde opvang voor uw kind die uw kinderen vermaakt tijdens uw werk. U kunt terecht op onze website voor overige vragen, inschrijving of contact met onze medewerkers. Wij geven uw kinderen onvergetelijke dagen!

Linkruil.org

Comments are closed.