Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Kinderopvang Zeist | ’t Mereltje voor uw kids!

Bent u op zoek naar een kinderopvang in Zeist en omgeving? Kinderopvang ’t Mereltje is de geschikte plek voor u. Met onze deskundigheid op het gebied van kinderen weten wij precies hoe we uw kinderen een fijne dag moeten bezorgen. Doordat de kinderen met elkaar spelen, leren zij niet alleen sociale vaardigheden maar zullen ook hun vaardigheden op het gebied van taal verbeteren. Uw kinderen hebben tot op zekere hoogte voldoende vrijheid maar wij zullen ze ook de nodige structuur bieden. Een vaste structuur is fijn voor het kind en op deze manier weten ze waar ze aan toe zijn. U kunt uw kinderen al vanaf 3,5 uur in de week bij ons brengen.

 

Indeling van de groepen kinderopvang Zeist

 

We hebben verschillende groepen waarin uw kind een plekje kan krijgen. Dit is afhankelijk van uw wensen. Uw kind kan allereerst in de verticale groep geplaatst worden. In de verticale groep zitten kinderen van 0 tot 4 jaar door elkaar heen. Hierdoor kunnen de kinderen veel van elkaar leren. De jongere kinderen leren door met de oudere kinderen te spelen vele nieuwe dingen. De oudere kinderen leren vervolgens weer meer zelfstandigheid en behulpzaamheid doordat zij de jongere kinderen kunnen helpen.

 

De andere groep waarin uw kind terecht kan komen bij ’t Mereltje is de peutergroep. Deze groep bestaat alleen uit peuters. De kinderen worden in een groep geplaatst op basis van hun ontwikkelingsniveau. De focus wordt hier dus echt gelegd op de ontwikkeling van het kind. Bij de kinderopvang hebben we een algemene speelruimte. Deze ruimte is versierd volgens een bepaald thema om de kinderen te prikkelen.

 

Contact

 

Als u op zoek bent naar een kinderopvang Zeist, kunt u contact opnemen met ’t Mereltje. Op onze website kunt u uw kind inschrijven voor de opvang. Ook is het mogelijk uw kind een dagje mee te laten lopen. Hierdoor kan uw kind wennen aan de groep en kunt u meteen zien of het bij uw kind past. Voor overige vragen staan onze medewerkers u graag te woord.

Linkruil.org

Comments are closed.