Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Kledingstylen

Er zijn ongelofelijk veel kleding stylen en mode trends te onderscheiden. Er is een scala aan kleding aanbod. Zeker sinds de opkomst van de web shops is het aanbod aanzienlijk gegroeid. Toch zijn er slechts een enkele land stylen erg populair. De populairste stylen zijn momenteel toch wel Amerikaanse, de Italiaanse en gewoon de Nederlandse stijl.

Italiaanse stijl

Het kans haast niet anders dat de Italiaanse stijl steeds populairder wordt. Milan is natuurlijk dé modestad van Europa en in 2009 zelfs de modestad van de wereld. Mode is ten alle tijden al van groot belang geweest binnen het land. De mode staat bekend om de Italiaans getailleerde overhemden van hoge kwaliteit. Wanneer je echt Italiaanse stijl wilt dragen, kies je daarbij een leuke colbert met een nette spijkerbroek bij. Zo creëer je een nette maar toch sportieve look die elk seizoen te dragen is. Wanneer je niet echt houdt van overhemden, beschikt de style ook over stoere Italiaanse t-shirts.

Amerikaanse stijl

Het kan haast niet anders, de Amerikaanse stijl heeft een sportieve stijl met een relaxte uitstraling. Wanneer je Amerikaanse spijkerbroeken hebt gedragen wil je niks anders meer, dat is niet zomaar, de spijkerbroek is namelijk uitgevonden in Amerika. De Amerikaanse stijl kenmerkt zich vaak met de Amerikaanse vlag of een sportieve sweater. De stijl is door de kleuren en kledingstukken gemakkelijk te combineren.

 

Linkruil.org

Comments are closed.