Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Kleine beurt Rijswijk

U bent trotse eigenaar van een auto. Of het nu een sportwagen, oldtimer of misschien wel een elektrische is, allemaal moeten ze worden onderhouden. Voor een kleine beurt bent u op de goede plek bij JAMES autoservice Nieuwenhuijsen in omgeving Den Haag-Rijswijk. U kunt van ons verwachten dat wij over alle mogelijkheden beschikken om uw auto optimaal te laten presteren op de weg. Wij beschikken over alle originele onderhoudsschema’s van de fabrikanten, en daardoor weten wij wat het beste voor uw auto is. Het gevolg? U heeft de garantie dat uw auto naar behoren blijft werken.

Onderhoud

Het maakt niet uit welke auto u heeft. Maar elke auto moet worden onderhouden. Dat kan op verschillende manieren. Zo kunt u uw auto een kleine beurt laten geven en een grote beurt. Wij beschikken over de kennis om beide manieren uit te voeren. Voor de kleine beurt Rijswijk bent u aan het goede adres bij onze ervaren monteurs. Zij kunnen door middel van de originele onderhoudsboekjes precies nakijken wat zij het beste voor uw auto kunnen doen.

De kleine beurt

Bij de kleine beurt in Rijswijk kijken wij van JAMES autoservice Nieuwenhuijsen altijd naar bepaalde aspecten. We zetten ze op een rijtje.

Wij zorgen er onder andere voor dat:

  • Uw auto een complete veiligheidscheck heeft ondergaan
  • Uw auto verse olie heeft
  • Uw auto een nieuwe oliefilter heeft
  • Uw auto APK gekeurd is

Doordat wij deze aspecten nalopen kunnen wij u garanderen dat u door de kleine beurt Rijswijk voorlopig weer veilig en vertrouwd de weg op kan.

Geen onverwachte kosten

Bij ons kunt u nooit kosten ontvangen waarover wij u niet ingelicht hebben. Als wij tijdens de beurt mankementen vinden stellen wij u daarvan op de hoogte. Zo kunt u zelf bepalen welke kosten u heeft aan uw auto. Ook zullen wij nooit onderdelen vervangen die wel op het schema staan maar nog helemaal in orde zijn. Zo blijven de kosten laag en kunt u veilig de weg op zonder dat u het veel geld kost.

Altijd bereikbaar

Wij snappen dat u niet precies weet wanneer uw auto een beurt nodig heeft. U kunt daarom altijd langskomen voor vragen.

Linkruil.org

Comments are closed.