Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Klepelmaaier | Machineverhuur voor de groensector

Het is belangrijk om bermen langs wegen goed te onderhouden. Een hoge of erg begroeide berm kan erg gevaarlijk zijn. Daarom moet u eens in de zoveel tijd uw berm snoeien en maaien. Een klepelmaaier helpt u hiermee goed op weg. De maaier wordt vastgemaakt aan de voorkant van een tractor en maait zo de hele berm fijn. Uitstekende obstakels zullen niet langer een hindernis vormen tijdens het maaien. Door de enorme kracht van de motor maait het alle grote deeltjes fijn in kleine stukjes. Het werktuig kan ook goed gebruikt worden bij bijvoorbeeld weilanden of andere begraste gebieden. Het maaien met behulp van de klepelmaaier brengt veel voordelen met zich mee.

 

De werking van een klepelmaaier

 

De klepelmaaier heeft zogenaamde klepels, bepaalde cilinders, die rond draaien. Deze klepels maaien de begroeiing helemaal fijn. De resten blijven liggen in de berm. Hierdoor wordt de bodem verrijkt van voedsel waardoor er weer nieuwe planten kunnen groeien zoals grassen, kruiden en paardenbloemen etc. We hebben verschillende soorten maaiers. Het ligt eraan wat u van plan bent te maaien, welke bij u past. U kunt kiezen tussen zijklepelmaaiers, vlaklepelmaaiers, armklepelmaaiers, maai-laad combinaties en driedelige klepelmaaiers. Wij doen aan machineverhuur, maar u kunt er ook voor kiezen bepaalde machinedelen te kopen. U kunt op deze manier de maaier zelf onderhouden met behulp van de door ons aangeboden onderdelen. We bieden de maaiers aan van de merken Herder, Votex en Omarv. De kwaliteit is zowel voor de machines als voor de onderdelen gegarandeerd.

 

Meer informatie

 

Naast de klepelmaaier kunt u ook bij ons terecht voor producten als trekkers, maaiers, maaikorven, stobbenfrezen, houtversnipperaars etc. Bent u van plan om de begroeiing in uw omgeving te snoeien maar weet u niet wat u hier het best voor kunt gebruiken? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder en weten met hun expertise u zo goed mogelijk te adviseren.

Linkruil.org

Comments are closed.