Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Kleur lenzen bestellen

Kleur lenzen

Kleur lenzen zijn erg leuk omdat je met deze gekleurde lenzen je ogen een hele andere kleur kan geven. Deze lenzen zijn dus perfect op feestjes zodat je dan opeens een andere kleur ogen hebt dan dat je normaal hebt. Zo kun je mensen echt voor de gek houden of verassen. Deze lenzen zijn zonder sterkte verkrijgbaar maar ook met sterkte. Je kunt dus als je normaal geen lenzen of bril hebt deze lenzen gebruiken maar ook als je wel lenzen of een bril hebt.

Online Lenzen bestellen

Je kunt de gekleurde lenzen bestellen bij feest winkels maar vaak zijn deze niet echt van goede kwaliteit. En kunnen gevaarlijk zijn voor je ogen omdat er baceterieeen in kunnen zitten en hier kunnen je ogen van gaan ontsteken. Je kunt deze lenzen vaak bij online opticiens kopen. Deze lenzen zijn vaak van betere kwaliteit en ze zijn ook helemaal schoon en zitten fijn voor je ogen. Je moet wel zorgen dat je de lenzen altijd bewaard in een potje met schone lenzen vloeistof of je moet de lenzen weg gooien nadat je ze 1 keer hebt gedragen. Wat je nooit moet doen is de lenzen aan iemand anders uitlenen. Dit kan er ook voor zorgen dat je ogen gaan ontsteken en dit is erg gevaarlijk.

Allerlei kleuren

Er zijn allerlei kleuren waarin je lenzen kunt bestellen. De meest voorkomende kleuren zijn: blauw, rood, geel, groen, roze en paars. Er zijn ook gave glow in de dark lenzen, deze lenzen geven licht in het donker. Dit is super leuk op feestjes of in de disco als het donker is dan geven je ogen echt licht en val je echt op. Gekleurde lenzen zijn dus super leuk om te gebruiken maar je moet wel zorgen dat de lenzen schoon blijven zo dat de lenzen niet gaan zorgen dat je ogen gaan ontsteken. Het advies is dus ook om bij een gespecialiseerd bedrijf lenzen te kopen.

Linkruil.org

Comments are closed.