Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Knus in de tuin zitten

De tuin is voor heel wat mensen een verlenging van het huis zelf. Het is de plek waar heel wat zomeravonden en -dagen worden doorgebracht en waar de barbecue aangestoken wordt. Niet toevallig wordt er dan ook steeds meer aandacht besteed aan het inrichten van de tuin. Een rustieke en leuke sfeer in de tuin creëren kan al snel met de juiste accessoires. Helemaal mooi is het als deze accessoires ook nog eens een functioneel nut hebben. De perfecte eyecatcher die voor sfeer zorgt en een praktisch doel heeft? Strategisch geplaatste tuinbankjes!

De romantische oplossing voor de moderne tuin

Een tuinbankje uit een natuurlijk materiaal als hout is de geknipte manier om jouw tuin een knusse en romantische uitstraling te geven. Plaats de bank bijvoorbeeld onder een pergola of bij een trellis voor een klein stukje eden in jouw achtertuin. Een paar plantjes of bloemen erbij en de hele look kan niet meer stuk. Een dergelijk meubelstuk tussen het groen voegt iets extra’s toe als er al veel staat of is net de manier om een saaie en strakke moderne tuin te doorbreken. Voor het onderhoud hoef je het alleszins niet te laten. De moderne tuinbankjes zijn zo goed als onderhoudsvrij! Zo heb jij meer tijd over voor wat echt belangrijk is: genieten.

Diverse types tuinbankjes

Op zoek naar de juiste tuinbank voor jouw achtertuin? Bij Buitengoed vind je tal van types uit tal van materialen terug. Zo stel je voor een aankoop jezelf best even de vraag hoe groot de tuinbank moet zijn. Een 2 of 3-persoonbankje? Of ga je ineens voor een zeskant boombank waar je met het hele gezin op kunt zitten? Wil je een rugloze tuinbank of een exemplaar met een bijzettafeltje? Liefst in een natuurlijke houtkleur of mag dat bijvoorbeeld grijs zijn? De mogelijkheden bij Buitengoed zijn quasi eindeloos!

Linkruil.org

Comments are closed.