Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Kopen van gebruikte onderdelen op een sloperij

Als je goedkope gebruikte onderdelen wilt kopen voor je auto kun je kijken op een autosloop. Hier zijn talloze onderdelen te vinden die een stuk goedkoper zijn dan wanneer je ze zou kopen bij een autodealer en je dus de nieuwprijs moet betalen om eigenaar te worden van deze onderdelen. Het kan erg veel geld schelen wanneer je voor een mooi bedrag een aantal onderdelen bij een autodemontage op de kop tikt.

Kopen van gebruikte banden
Veel mensen kopen ook autobanden die zijn gebruikt. Als je een aantal autobanden wilt kopen moet je wel letten op een aantal zaken. Er zijn enkele criteria die vrij belangrijk zijn. Wellicht in sommige gevallen een vanzelfsprekendheid, maar de banden die je koopt moeten niet zijn beschadigd, ook moeten ze geen versleten plekken hebben, het profiel van de band is ook van belang. Het profiel dient goed te zijn en minimaal 1,6 millimeter. De band mag ook niet ouder zijn dan acht jaar. Wanneer de band ouder is, kun je beter een andere band kopen. Laat de banden ook altijd controleren wanneer je ze bij een autosloperij of elders koopt.

Er zijn nog vele andere onderdelen te vinden bij de sloperij. Denk aan accu’s, deuren en lichten. Voor vrijwel iedere type auto zijn er wel onderdelen te vinden. Tenminste, als je aanklopt bij een algemene autosloperij. Er zijn ook sloperijen te vinden waar je maar een bepaalde soort of merk auto’s kunt brengen en dus ook alleen dit soort onderdelen kunt kopen.

Linkruil.org

Comments are closed.