Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Kruipruimte isoleren

Wilt u meer gaan besparen op uw stookkosten, dan kunt u het beste gaan isoleren. U kunt dan het beste beginnen met een kruipruimte isolatie, ook wel vloer isolatie genoemd. Er gaan verhalen rond dat dit heel duur is. Daar klopt helemaal niks van want kruipruimte isolatie wordt vaak 40% duurder ingeschat dan dat het in werkelijkheid is. Kruipruimte isolatie is helemaal niet duur en is rond de €20,- tot €25,- per m2. Afhankelijk van het soort isolatie materiaal dat wordt gebruikt voor de isolatie klus. U zult daarna snel genoeg gaan besparen op uw energierekening en de investering gaan terug verdienen.

Spouwmuur isolatie

Naast dat u uw kruipruimte kunt isoleren kunt u ook een spouwmuur isolatie uit laten voeren. Doordat er veel warmte gaat verloren door uw muren heen, kunt u dit gaan isoleren. Bij uw huis zal er een tussenruimte bestaan tussen uw binnen en buiten muur, dit wordt uw spouwmuur genoemd. Bij spouwmuur isolatie komen de specialisten langs om dat vervolgens isolatie materiaal bij u in de muur te spuiten. Hierdoor gaat u ook flink besparen op uw energierekening. Doordat er geen kou meer naar binnen komt via de muren en er ook geen warmte naar buiten gaat, blijft het heerlijk warm bij u in huis waardoor u minder hard en veel hoeft te stoken.

Kruipruimte isoleren

Uw kruipruimte isoleren is binnen een halve dag gedaan. Er gaan verhalen rond dat het veel overlast gaat geven. Maar dat klopt niet, het geeft bijna geen lawaai en ook bijna geen rommel. Wat ze doen bij een kruipruimte isolatie is isolatie materiaal aanbrengen aan uw vloer in uw kruipruimte. Heeft u veel ruimte dan doen ze dat handmatig. Heeft u eigenlijk geen kruipruimte en kunnen de specialisten niet normaal in uw kruipruimte komen dan zullen ze er isolatie materiaal naar binnen spuiten. Dit gaat de kou en tocht tegen bij u in huis en u zult er lekker warm bij blijven zitten.

Linkruil.org

Comments are closed.