Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Kunstgras stockverkoop, dat is kunstgras aan de beste prijs.

Kunstgras vindt steeds meer zijn weg naar het grotere publiek. Steeds meer tuinen worden aangelegd met kunstgras. Niet verwonderlijk als je de evolutie ziet die het kunstgras doormaakt de laatste jaren. De vezels worden sterker, natuurlijker en verschillende kleuren zijn beschikbaar. De prijs van kunstgras begint stilaan zeer redelijk te worden. Natuurlijk betaal je voor een kunstgras van 40mm nog steeds om en bij de 40 euro per m².

Het kan wel steeds goedkoper! Door de stockverkoop van kunstgras kan je nu nieuwe stukken kunstgras kopen aan een zeer aantrekkelijke prijs. Het zijn meestal stukken kunstgras die van een rol zijn afgesneden en die nog geen project hebben gevonden. Meestal zijn deze stukken kunstgras te koop aan -30% tot -50%.

Let op: goedkoop kunstgras is niet altijd goed kunstgras. Kunstgras met een prijs van 5 a 10 euro per m² zijn vaak schadelijk voor het milieu en bevatten gevaarlijke stoffen zoals lood en cadmium. Deze kunstgrassen zijn dan schadelijk voor mens en dier, maar vooral voor het milieu.

Ga kunstgras ook steeds kopen bij een erkende kunstgrasproducten en niet bij de tuinaannemer of verfwinkel om de hoek. Steeds meer partijen beginnen kunstgras te verkopen onder eigen naam. Zo geraakt de consument enkel meer verstoord, ze hebben geen enkel inzicht meer van waar het kunstgras komt en kunnen dus ook niet meer inschatten of het kunstgras veilig is. Koop kunstgras daarom enkel bij de producenten die er elke dag mee bezig zijn. Aanbieders die naast kunstgras ook verf, tegels, dierenvoeding e.d. verkopen zijn niet de geschikte partij om kunstgras bij te kopen.

Linkruil.org

Comments are closed.