Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Laat bloemen bezorgen met een gratis vaas

Laat bloemen bezorgen met een gratis vaas

Laat je bloemen bezorgen bij een goede vriend(in), of wellicht bij je baas die je de laatste tijd goed geholpen heeft? Als je het echt goed wilt doen doe je dat in combinatie met een vaas, zodat die ander de bloemen direct mooi neer kan zetten. Kies voor een gratis vaas, of een vaas die je erbij kunt kopen. Wil je bloemen laten bezorgen met een vaas? Geef dit online aan, of maak gebruik van een aantrekkelijke aanbieding.

Bloemen bezorgen met een vaas

Als je bloemen laat bezorgen met een vaas is het uiteraard verstandig om goed na te denken over het type dat je mee wilt sturen. Kies je voor een vaas met die volledig transparant is, of komt een groene kleur mooi uit bij de bloemen die je verstuurt? Zorg er in ieder geval voor dat de vaas groot genoeg is, zodat de bloemen op een mooie manier komen te staan.

Houd er aan de andere kant rekening mee dat een te grote vaas nog vervelender uit kan pakken dan een te klein exemplaar! Met een te grote vaas lijkt het boeket dat je stuurt een stuk minder interessant en snijd je jezelf dus in de vingers.

Voordelig online bestellen

Uiteraard laat je bloemen bezorgen door deze gewoon online te bestellen. Dat is niet anders op het moment dat je ook een vaas mee wenst te sturen. Geef bij je bestelling aan dat je een vaas toe wilt voegen aan de bloemen en de bloemist uit de buurt zal dit volledig in orde maken voor je. Je hebt er zelf geen omkijken naar. Je kunt de bloemen laten bezorgen op het moment dat het jou uitkomt, bijvoorbeeld vanmiddag of morgen.

Linkruil.org

Comments are closed.