Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Laat je bedrijf aan het publiek zien met Google Business View

Heb je ooit gedacht ‘wat als ik de wereld zou kunnen laten zien hoe mooi mijn kleine restaurant is’? Esthetisch geperfectioneerd door de eeuwenoude kroonluchter die al tijdenlang het trotse bezit is geweest van je familie en doet denken aan het Brits-Indische tijdperk. Je zou de sfeer verhalen willen laten vertellen over de strijd die je voorouders geleverd hebben in de wereldoorlogen. Je dacht dat het niet mogelijk zou zijn dat de kenners van heerlijke maaltijden die verlangen naar een dergelijke plaats op de hoogte zijn van het bestaan ervan. Denk opnieuw na!

Je kunt nu heel goed je bedrijf laten zien aan potentiele klanten die op zoek zijn naar jouw soort zaak, hoe klein of afgelegen deze ook is. Je kunt ze meenemen op een Virtuele Tour voordat ze echt je winkel of restaurant bezoeken.

Eigenaren van kleine zaken vinden het tegenwoordig erg gemakkelijk om hun bedrijf op de kaart te zetten met Google Maps en Google Business View om zo contact te maken met het juiste soort klanten en ze naar hun zaak te trekken. In ongeveer drie gemakkelijke stappen, kun je je Business Virtual Tour opzetten en zorgen dat deze getoond wordt bij zoekresultaten van Google, Google Local Pages en op Google Maps. Je hoeft alleen Contact te leggen, te Plannen en te Ontspannen en je zaak komt in de lijst te staan.

De eerste van de drie makkelijke stappen is naar Google Business View (in Google Maps) te gaan en te klikken op ‘get started’ om te beginnen. In de volgende stap moet je je Land, Staat/Provincie en Woonplaats invullen en er zou een lijst te zien moeten zijn met vertrouwde fotografen en vertrouwde bureaus die zijn getraind en gecertificeerd door Google. Neem contact op met een van deze door Google Vertrouwde Fotografen of Bureaus in jouw buurt door middel van hun e-mail of telefoonnummer die bij hun namen staan. Je moet ze een tijd geven die voor jou uit komt om een fotosessie te plannen. Op de geplande datum en tijd komt de door Google getrainde fotograaf waarmee door Google een afspraak is gemaakt, of een getrainde fotograaf van het door Google vertrouwde bureau. Hij of zij maakt de relevante foto’s die nodig zijn voor de 360 graden Virtuele Tour. Bijna alle elementen van je vestiging worden vastgelegd in de fotoshoot, van de faciliteiten, vitrines en inrichting tot de voorkant van je winkel of etablissement. Het legt de visuele details vast die de klanten graag zouden willen zien en waardoor ze aangetrokken zouden worden als ze er echt waren. De virtuele tour zou dus erg lijken op de fysieke tour door je etablissement.

De derde en laatste stap is de gemakkelijkste. Ontspan. De fotograaf die talrijke foto’s heeft gemaakt vanuit verschillende invalshoeken, zal de rest doen, van het maken van het beeldmateriaal tot het creëren van een vermelding op Google Business View.

Google Business View wordt steeds populairder bij alle eigenaren van kleine en grote zaken door de verscheidene voordelen. Het is gemakkelijk, het is doelmatig en het is gratis. Het beste ervan is dat het een enorm bereik heeft en oprechte interesse van potentiele klanten genereert. Het is mogelijk om je gegevens te beheren, de eigenaren van de zaak kunnen de details bewerken, zoals de openingstijden aanpassen, aanbiedingen toevoegen of foto’s en video’s van de zaak uploaden. Dit helpt de eigenaren van een zaak de advertentie up-to-date te houden en gemakkelijk te vinden.

 

 

 

Linkruil.org

Comments are closed.