Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Lampenkappen laten bedrukken

Lampenkappen laten bedrukken?download

De buitenkant van een lampenkap wordt full colour bedrukt, en de binnenkant blijft onbedrukt want dat zie je ook niet het gaat om de buiten kant. Deze methode wordt 4/0 genoemd. Dat betekend dat een lampenkap een afbeelding kan krijgen in elk gewenste kleur dat u wilt. U kiest een mooie foto of afbeelding die graag wilt en die kan er dan worden opgedrukt. Zorg altijd wel voor een goede kwaliteit foto of afbeelding zodat het eindresultaat er dan ook beter uit komt te zien. Geen enkele kleur is te gek! Alle kleuren zijn mogelijk.

 

Wat kan ik op een lampenkap laten drukken?

Een foto op een lampenkap kan de ruimte goed aankleden. De kleuren van de foto’s geven dan ook gelijk een goede sfeer aan het huis of kantoor. Hang bijvoorbeeld een grote lampenkamp met een vakantie en bij kantoor een foto’s van een project wat is gedaan. Maar het hoeft niet alleen maar foto’s de zijn van je zelf je kunt ook sfeer bepalende foto’s gebruiken, hierbij moet je denken aan een bos, zee of een veld met bloemen. Maar je kunt ook natuurlijk je lampenkap laten bedrukken met foto’s van je kinderen of huisdieren.

Een bedrukte lampenkap is ook een leuk cadeau om te geven voor bijvoorbeeld een verjaardag, huwelijk of een stel dat gaat samen wonen. Als je geen zin hebt om een canvas op te hangen dan is een fotolampenkap een goede vervanger. Een lampenkap valt veel meer op dan een canvas omdat je snel iets op een lampenkap verwacht, je hoeft er ook geen plek voor vrij te maken aan de muren. Het is ook leuk dat een fotolampenkap ook functioneel is. Zorg er altijd voor dat de foto’s die je opstuurt van goede kwaliteit is, bij twijfel moet u gewoon naar het bedrijf bellen die het gaan bedrukken voor u.

Kan ik op alle lampen kappen iets laten drukken?

images Je kunt op alle lampen iets laten afdrukken, behalve op glazen lampenkappen. Je hebt namelijk verschillende soorten maten en vormen van lampenkappen. Voor elk soort huisstijl is er een            verschillende soort lampenkap. Geen enkel is het zelfde. Dus het zou wel geen zijn als je maar voor een type lampenkap iets kunt laten bedrukken, dan heb je niet veel keus en houd het snel op. Maar ook voor bedrijven is er dan niet veel te doen op dat gebied als ze maar op type kunnen printen.

Mensen willen graag op de meest gekke lampenkappen wat bedrukken zodat het meer effect heeft als het in huis staat of op een kantoor. Glazen kappen zijn helaas niet mogelijk want het namelijk niet mogelijk om glas af te drukken. Een lampenkap bedrukken is  dus mogelijk in welke maat of vorm de lampenkap is.

Linkruil.org

Comments are closed.