Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Lancôme La Vie est Belle: elegant op een speelse manier

Ben jij al fan van La Vie est Belle van Lancôme? Dit heerlijke vrouwenparfum is in 2012 op de markt gebracht. De lancering van het parfum heeft maar liefst 3 jaar geduurd! Zo veel tijd hebben het merk Lancôme en de parfumeurs, Olivier Polge, Dominique Ropion en Anne Flipo, besteed aan het creëren van dit unieke parfum. Geen wonder dus dat het parfum uit 63 verschillende ingrediënten bestaat en er maar liefst 5521 versies van zijn.

Met Lancôme La Vie est Belle laat je een onvergetelijke indruk achter. Het is niet voor niets dat het parfum in ruim een jaar tijd niet meer weg te denken is uit de parfumtop. Dit komt mede dankzij de unieke geursamenstelling van La Vie est Belle. De heerlijke gourmand geur bestaat voor 50 procent uit natuurlijke ingrediënten. De iris staat centraal, waardoor het parfum een fris en zoet aroma uitstraalt. Lancôme La Vie est Belle is extra bijzonder dankzij de invloed van patchoeli. Hierdoor overheerst de frisse geur niet en wordt deze afgewisseld met onder andere vleugjes peer, bessen en tonkabonen.

De mooie actrice Julia Roberts staat model voor het parfum. Een perfecte match! Zowel Roberts als het parfum hebben een elegante, maar tegelijkertijd ook vrolijke uitstraling. Julia Roberts geniet van het leven, samen met La Vie est Belle, en dat wil ze overdragen aan andere vrouwen. We kunnen wel stellen dat Roberts zeker op de goede weg is, want het Lancôme parfum is uitermate populair onder vrouwen.

Linkruil.org

Comments are closed.