Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Last van daklekkage?

Een geschikte dakdekker is vanaf nu snel gevonden. Kwieq lanceert namelijk een online platform waar u eenvoudig het aanbod uit uw eigen regio vergelijkt.

Een dakdekkersbedrijf bij u in de buurt

Een probleem aan uw dakbedekking komt meestal erg ongelegen, gelukkig zijn er genoeg vakkundige dakdekkers die u van dienst kunnen zijn. Het aanbod van specialisten op het internet is enorm. Dit is fantastisch, maar ook erg verwarrend, want hoe weet u nou dat u te maken heeft met een betrouwbaar dakdekkersbedrijf? Het portal van Kwieq biedt u de mogelijkheid om een ervaren en erkende dakdekker te vinden. Als u een dakdekkersbedrijf inschakelt is het van belang dat deze de werkzaamheden deskundig uitvoert tegen concurrerende prijzen. Onze specialisten repareren en onderhouden uw dak en plaatsen dakpannen, dakbedekking (ook epdm) en dakisolatie gegarandeerd op professionele wijze. Wij selecteren de bedrijven namelijk op kwaliteit en prijs voordat zij in ons bestand worden opgenomen.

Voor het MKB in Nederland

Als uw website goed vindbaar is op het internet, kunnen potentiële klanten u makkelijk vinden. Het positioneren van uw website is een vak apart en de meeste bedrijven hebben niet genoeg kennis in huis om dit op de juiste manier te doen. U kunt dit overlaten aan een marketingbureau, maar dan bent u hier veel geld aan kwijt. Kwieq positioneert uw dakdekkersbedrijf in de zoekmachine van Google tegen een scherp tarief. Zo is uw website niet langer onderbelicht. U bent een expert in uw vakgebied, wij in online marketing. Bij het onderdeel ‘Uw bedrijf op Kwieq’ leest u meer over onze werkwijze.

Stelt u zich eens voor, u woont in Rotterdam en u zoekt op ‘dakdekker Rotterdam’ in één van de zoekmachines. U krijgt direct allerlei opties aangereikt. Kwieq zorgt ervoor dat het goed vindbaar is op de plaatst waar gezocht wordt. Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar. Bij ons vindt u namelijk altijd een passende aanbieding van een dakdekkersbedrijf. Interesse in deelname? Vraag in dat geval meer informatie aan op Kwieq.nl.

Linkruil.org

Comments are closed.