Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

LED LENSER zaklampen

Veel mensen kennen de wereldberoemde Maglite zaklampen. Maar tegenwoordig is er een relatief nieuw merk zaklampen dat Maglite langzaam van de troon aan het stoten is. Namelijk Led Lenser.

Led Lenser

Led Lenser is een van oorsprong Duits merk zaklampen dat in de jaren 90 is opgericht door twee broers. Met slechts 1000 DM zijn zij begonnen met het vervaardigen van een hoogwaardige zaklamp. Inmiddels is Led Lenser uitgegroeid tot een groot internationaal bedrijf. Kwaliteit en functionaliteit zijn de uitgangspunten bij alle producten. Met succes heeft Led Lenser een groot assortiment met hoogwaardige zaklampen op de markt weten te brengen. Onlangs is het bedrijf onder de aandacht gekomen van Leatherman. Leatherman heeft het bedrijf inmiddels overgenomen. De twee broers staan overigens nog steeds aan het roer.

Kwaliteit

Led Lenser staat voor kwaliteit. Dat zie terug in alles. Alle lampen zijn gemaakt van hoogwaardig vliegtuig aluminium. Met uitzondering van de L serie. Deze lichtgewicht zaklampen zijn gemaakt van slagvast polycarbonaat. Alle zaklampen hebben 10 jaar garantie op de behuizing en 5 jaar garantie op de techniek. Alle Led Lenser zaklampen zijn waterdicht variërend van IPX4 tot IPX6.

Techniek

De lampen maken gebruik van de nieuwste technieken. Led Lenser voert het gepatenteerde Advanced Focus System. Dit systeem zorgt ervoor dat de lamp met slechts één hand te bedienen is én scherp te stellen is. Een ander voordeel van dit systeem is dat er geen blinde vlekken ontstaan in de lichtbundel zoals bij andere merken wel het geval  is. Daarnaast zijn veel zaklampen voorzien van een microprocessor die verschillende lichtprogramma’s kan genereren. Het meest bekende programma is het Defence programma. In deze stand produceert de zaklamp een verblindend en desoriënterend licht dat gebruikt kan worden voor zelfverdediging tegen mens en dier.

Gebruik

Er zijn verschillende series voor verschillende gebruikers. De Professional Serie is de minst specifieke serie. Deze zaklampen zijn er voor iedereen die een goede lamp wenst. De Tactical Serie is er speciaal voor medewerkers van Politie, Defensie en beveiligingsorganisaties. Deze lampen hebben speciale eigenschappen die afgestemd zijn op die beroepen. Daarnaast is er nog een Biker serie en een Diver serie. In deze series tref je zaklampen speciaal voor duikers en fietsers.

Linkruil.org

Comments are closed.