Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Leerzame bijles van After’s cool

Bijles

AFTER’S COOL frist het geheugen op en haalt de basis weer boven, we ‘leren leren’ en helpen inhoudelijk verder met ingewikkelde leerstof.
AFTER’S COOL zorgt voor dagelijks bijlessen voor ieder vak en elk niveau, van M&O en scheikunde tot Nederlands en Engels. Ook geven we bijlessen die als voorbereiding de leerling zullen helpen bij de verplichte reken- en taaltoetsen. Wij kennen de werkwijze van scholen rond onze vestigingen en begeleiden met probleemvakken, maar willen leerlingen ook ondersteunen die willen uitblinken in hun schoolresultaten, om bijvoorbeeld meer kans van slagen te hebben bij een toelating tot een vervolgstudie.

Waarom bijles bij AFTER’S COOL?

Bijles is een handig middel om in een korte tijd perfect voorbereid te zijn op een moeilijk examen, toets of herkansing. We hebben ervaren begeleiders met verschillende specialiteiten, zo kunne we altijd de meest specifieke inhoudelijke hulp bieden. Tijdens een bijles kunnen we de basis bovenhalen en de benodigde kennis en vaardigheden voor de komende toets trainen. De pragmatische aanpak zorgt ervoor dat scholieren zowel voor toetsen als op lange termijn baat hebben van onze bijlessen.

Bij AFTER’S COOL heb je gegarandeerd één-op-één begeleiding waarbij de leerling samen met een docent werkt aan een vak of meerdere vakken. De docenten van AFTER’S COOl zijn erg ervaren en in staat snel te zien waar de knelpunten zitten. De knelpunten kunnen zowel vakinhoudelijk zijn als moeite met het toepassen van de meest geschikte leermethoden. Onze docenten richten de bijles in haar de behoeftes van de leerling. AFTER’S COOL volgt de resultaten van de leerling en houdt contact met ouders over de voortgang.

Door de lange ervaring hebben we veel kennis in huis. Zo hebben we de mogelijkheid alle bijlessen altijd op maat te maken. Leerlingen verlaten ons met een nieuw verworven zelfstandigheid en vol zelfvertrouwen! Zo boeken de leerlingen snel vooruitgang op hun schoolresultaten.

Wanneer bijles?

AFTER’S COOL kan u intensieve hulp bieden bij struikelvakken. Zo kan er een achterstand zijn ontstaan of is er behoefte aan extra uitleg. We richten ons altijd op de stof die geleerd moet worden en werken toe naar overhoringen en proefwerken. Ook wordt er tijd besteed aan de planning van bepaalde vakken.

Bijles bij AFTER’S  COOL zijn helemaal in overleg en flexibel in te plannen, u zit dus nergens aan vast! 

Kosten

De kosten van de individuele bijlessen bedragen 40 euro per uur. Maar wanneer het wordt gecombineerd met huiswerkbegeleiding van AFTER’S COOL geld een tarief van maar 30 euro per uur. Bijlessen worden ieder maand achteraf gefactureerd.

Wij vertellen u graag meer. Neem vrijblijvend contact op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen!

Linkruil.org

Comments are closed.