Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Lekdetectie voorkomt breekwerk

Heeft u een lekkage in één van uw leidingen? Dat kan erg lastig zijn en voor veel overlast zorgen. Geen probleem want er zijn allemaal nieuwe technieken op de markt. Een lekkage traceren wordt door deze technieken een fluitje van een cent. Als u maar niet te lang wacht met het inschakelen van een expert. Als u te lang wacht kan een lekkage zich uitbreiden en dan komt u voor veel ongewenste kosten te staan.

Technieken

Er zijn grote ontwikkelingen geweest op het gebied van lekdetectie technieken. Wij gebruiken alle nieuwe soorten van lekdetectie. Zo gebruiken wij onder andere thermografie, rookgas detectie en een drukverlies test. Bij thermografie kijken wij met een hitte camera naar uw huis. Van binnenuit blazen wij warme lucht op de muren en kozijnen. Met de camera zien wij de warmte die ontsnapt uit het huis. Zo kunt u ervoor kiezen om uw huis beter te laten isoleren. Bij rookgas kunnen wij zien waar het lek in uw riolering zit. Door het gas door uw riolering te spuiten kunnen wij zien waar het gas ontsnapt en zo kunnen wij zien waar het lek zich bevindt.

Camera inspectie

Met een camera inspectie kunnen wij zo in uw riolering kijken. Met de camera kunnen wij wel een 25 tot 30 meter in uw riolering kijken. Zo kunnen wij precies zien waar het lek is. Dit scheelt heel wat hakwerk in uw riolering. Dit kost alleen maar meer geld. Wij zijn werkzaam in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht en altijd snel bij u ter plaatse indien dit nodig mocht zijn. Met een camera kunnen wij precies te werk gaan en onnodige kosten uit de weg gaan. De moderne techniek helpt ons en u geld en tijd te besparen.

Linkruil.org

Comments are closed.