Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Lekker in je vel met Energiek!

Het nieuwe jaar, vol goede voornemens, is van start gegaan!  Zo ook bij Energiek, de zorgverzekeraar voor vrouwen. In 2014 heeft Energiek flink kunnen bijdragen aan zorgverbetering voor vrouwen. En in 2015 gaat Energiek volop door met het verbeteren van die zorg.

Wist je dat veel medicijnen alleen maar worden getest op mannen? Vrouwen krijgen daardoor misschien niet altijd de zorg die op dat moment nodig is. Wij zetten ons voor 100% in voor een goede gezondheid van vrouwen.

Een zorgverzekeraar, speciaal voor vrouwen?
Jazeker! Zelfs naast een drukke baan, vrienden en een gezin wil een vrouw haarzelf niet uit het oog verliezen. Een uitdagende cursus of een abonnement op de sportschool – via Energiek natuurlijk -helpen de gezondheid op peil te houden. Wees eerlijk, de vrouw van tegenwoordig heeft recht op een eigen, goede zorgverzekering! Energiek helpt door een zorgverzekering samen te stellen, die de behoeften van de vrouw voorop stelt.

  • Ruime vergoedingen, speciaal voor vrouwen
  • Goede samenwerking met zorgverleners die zich inzetten voor vrouwenzorg
  • Geen gedoe met declareren, nota’s snel uitbetaald
  • Vele extra’s, kortingen en acties die vrouwen inspireren

Energiek, gewoon goed verzekerd
Bij Energiek ben je, als vrouw, gewoon goed verzekerd. Natuurlijk is je gezin of partner ook zeer welkom. Trouwens, bij Energiek kun je al snel genieten van extra korting op de premie, bijvoorbeeld via collectiviteitskorting op de zorgverzekering.

Wil je meer weten over Energiek? Kijk dan eens op de site van Energiek of de Energiek Facebook-pagina. Heb je specifieke vragen, bijvoorbeeld over vergoedingen, de basisverzekering en je bril of tandartskosten? Bel met (0570) 687 077, je telefoontje is welkom.
Nog geen klant van Energiek? Geen probleem, schrijf je in voor de Energiek nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de allernieuwste ontwikkelingen, of check de inspirerende blogs!

Linkruil.org

Comments are closed.