Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Lekker lopen met steunzolen | Steunzolen van Rotterdam

Niet iedereen heeft het nodig maar als je het nodig hebt maakt het je leven wel wat makkelijker. De steunzolen van Rotterdam zijn speciaal ontwikkeld dat wanneer je de steunzool in de schoen plaatst, de vorm beter zal passen bij de vorm van je voet. Doe je dit niet maar ondervind je wel klachten door het niet goed lopen dan kunnen deze klachten verergeren. Een mogelijk klacht zou kunnen zijn: pijn aan de rug. Steunzolen zorgen ervoor dat je voet genoeg stabiliteit en grip heeft op de ondergrond waardoor je lichaamshouding positief veranderd. Hierdoor loop je rechter en verminder je de kans op rug klachten.

Het verschil in steunzolen

Om tot de juiste steunzool te komen is het van belang dat de schoenen ook worden meegenomen in de beslissing. Je wilt immers de schoen wat kleiner maken waardoor hij beter past. De steunzolen van Rotterdam helpen hier ook bij. De steunzolen worden op persoonlijke niveau gemaakt zodat jij specifiek de beste loophouding kan ontwikkelen en klachten kan verminderen. Wanneer je eindelijk de juiste houding heb bereikt is het nog wel van belang om de zolen te blijven gebruiken. Door de steunzolen niet meer te gebruiken is het lichaam snel in de neiging om terug te gaan voor de correctie.

Hoe gebruik je een steunzool?

Het is geen hogere wiskunde om een steunzool te gebruiken. Voordat je de steunzool in je eigen schoenen doet moet je eerst de originele zool van de schoen verwijderen. Als je dit niet doet heb je kans dat de schoen heel erg strak komt te zitten. Je plaatst de steunzool in schoen en zorgt ervoor dat de hele zool plat in de schoen ligt. Op deze manier weet je dat de zool op de juiste manier in de schoen ligt en jou dus positief kan beïnvloeden.

Linkruil.org

Comments are closed.