Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Lenzen Multifocaal

De multifocale brillenglazen zijn bij velen bekend en zeer geschikt voor personen die een correctie behoeven voor zowel veraf als dichtbij. Door de komst van de multifocale contactlenzen is een bril niet meer nodig. Multifocale contactlenzen zorgen voor perfect zicht op iedere afstand.
Een hoog draagcomfort maakt deze lens dubbel populair.

Multifocaal of bifocaal
Bij bifocale lenzen is er sprake van 2 verschillende sterktes; een gedeelte voor het zien in de verte en een gedeelte voor het zicht dichtbij. Daartussen is er geen verschil. Vergelijk het met een bril, voorzien van een leesgedeelte inzet.  Bij multifocale lenzen loopt de correctie langzaam op en is er dus sprake van verschillende sterktes.

Het aanmeten van de multifocale lenzen wordt uitgevoerd door een specialist. Afhankelijk van de oogstand wordt het passende ontwerp gekozen.
Veelal is het middengedeelte van de lens gemaakt om uw zicht in de verte te corrigeren. Vanaf het midden veranderd de sterkte gelijkelijk tot aan de zijkanten. Deze zijkanten van de multifocale lens zijn gemaakt voor het lezen.

Lenzen multifocaal online bestellen
Heeft u een passende lens gevonden? Dan is het vanaf nu eenvoudig om uw multifocale lenzen online te bestellen.
Stap 1) Zoek in het lensoverzicht uw eigen opticien
Stap 2) Bekijk de originele merknaam
Stap 3) Selecteer de sterkte en hoeveelheid lenzen
Ziet u hoeveel u kunt besparen op exact dezelfde lenzen!
De online lenzenspecialist Lowlens maakt het bestellen van A-merk lenzen gemakkelijk. Er is geen minimum bedrag nodig voor uw bestelling en alles wordt gratis verzonden. Wilt u een leuke tip? Bestel dan eens gekleurde contactlenzen!

Linkruil.org

Comments are closed.