Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Lenzen van Lowlens, dat is kwaliteit en online gemak

Bij Lowlens kunt u terecht voor contactlenzen in alle soorten en maten en van verschillende merken. Of u nu op zoek bent naar harde of zachte lenzen. In ons online lenzen assortiment vindt u topmerken als Acuvue, Bausch & Lomb, Ciba Vision, Cooper Vision en Johnson Vision. Zelfs merklenzen van bekende opticiens en optiekketens zijn bij ons te bestellen. Ook voor lenzenvloeistof bent u bij ons aan het juiste adres en dit alles tegen de laagste prijzen.

Als u multifocale lenzen of torische lenzen draagt, kijk dan eens naar onze lenzen van merken zoals Air Optix, Proclear of Biofinity. Ook deze merken zijn zeer aantrekkelijk geprijsd bij Lowlens. Daarbij worden ze zeer snel geleverd, net als onze dag- en weeklenzen.  Als we de lenzen op voorraad hebben, dan worden ze al de volgende dag verzonden. Lowlens rekent geen verzendkosten wanneer u contactlenzen of vloeistoffen bestelt binnen Nederland. Zelfs niet voor kleine aantallen.

Online lenzen bestellen
Wanneer u online contactlenzen bestelt, dan is het voornamelijk belangrijk om te kijken naar de verschillende soorten lenzen, de sterkte van de lenzen en de fabrikant. Bij Lowlens is het assortiment groot en er zijn diverse soorten en maten lenzen te verkrijgen. Daglenzen, jaarlenzen, lenzen met een cilinder en zelfs gekleurde lenzen zijn bij ons te bestellen. Let er dus goed op of u wel de juiste lenzen bestelt.

Vaak zult u uw lenzen verkregen hebben via een opticien of een contactlensspecialist. Deze lenzen worden vaak geleverd onder de eigen naam van het bedrijf. Wij hebben daarom voor u een lenzenoverzicht samengesteld waarmee u gemakkelijk uw opticien kunt vinden en daarbij de originele merknaam. Op die manier kunt u heel eenvoudig uw gewenste contactlenzen bestellen. Als u vragen heeft, of u kunt uw gebruikelijke lenzen niet vinden, neem dan gerust contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

lenzen

Ook gekleurde lenzen of fun lenzen bestel je eenvoudig online bij Lowlens.nl

Linkruil.org

Comments are closed.