Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Leuke hoesjes, erg voordelig!

Wanneer je opzoek bent naar een leuk telefoonhoesje voor je smartphone, en je hebt vele webshops al gehad.. aarzel dan absoluut niet langer! Sindskort is Superhoesje.nl geopend en u kunt daar voordelig een telefoonhoesjes vinden. Een groot aanbod aan leuke telefoonhoesjes. Het mooie bij Superhoesje is dat een hoesje binnen 1 werkdag geleverd word.

Dit houd in: Wanneer u uw hoesje besteld en dit gebeurd voor 16:00 uur op de dag, dan ligt het hoesje gegarandeerd de volgende werkdag bij u op de deurmat. Superhoesje werkt daarnaast met een goede regeling. Wanneer u niet tevreden bent over een bepaalde case voor uw smartphone, kunt u deze kosteloos retour sturen.

Superhoesje.nl is al jarenlang een begrip onder de telefoonhoesjes kopers. Superhoesje.nl is begonnen als eenmanszaak in 2010 en is inmiddels uitgegroeit tot een bedrijf met meerdere actieve personen. Wij van Superhoesje.nl leggen al vanaf begin af aan de focus op snelle levertijden en tevreden klanten. Mocht u niet tevreden zijn over een bepaald iets. Neem dan contact op met ons.

Superhoesje is gelegen in Noord-Brabant. Centraal gelegen tussen Breda en Tilburg vind u het plaatsje Gilze-Rijen. Wij hebben hier ons magazijn en vanuit hier worden uw orders gestuurd. Hier zitten tevens contactpersonen klaar om uw vragen te beantwoorden. Heeft u een vraag over het bedrijf, een product of iets heel anders? Aarzel niet langer, u kunt ten aller tijden contact met ons opnemen via de website!

Linkruil.org

Comments are closed.