Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Lid van een VVE

VVE, ook wel Vereniging van Eigenaars genoemd. Hierbij bent u eigenaar van een appartement en samen met uw buren verantwoordelijk voor het onderhoud van het gebouw. Van zo’n VVE zijn alle appartementseigenaren verplicht lid van. Een VVE kost veel tijd en organisatie. Denkt u eraan om uw VVE beheer in Utrecht uit te besteden?

Meebetalen

Stel, uw buren hebben de raamkozijnen vervangen. Moet u hier dan aan meebetalen?

Het antwoord hierop is ja. Als de buren onderdeel uitmaken van uw VVE en de raamkozijnen tot de gemeenschappelijke gedeelten en zaken behoren. Hiervoor wordt meestal in het splitsingsreglement een opsomming gegeven van de gemeenschappelijke gedeelten en zaken. Wanneer hierin de opsomming in de raamkozijnen zijn opgenomen, komen de kosten van onderhoud en vervanging van deze raamkozijnen voor rekening van alle eigenaars gezamenlijk voor ieder hun aandeel. Het maakt hierbij niet uit of u in het verleden de raamkozijnen van uw eigen appartement zelf en voor eigen rekening heeft vervangen.

Voor meer informatie…

Een VVE kost veel tijd en organisatie. Er zijn verschillende organen met ieder een eigen functie. Wanneer u in het bestuur zit heeft u veel zaken waarin u werkzaam bent. Het is dan ook goed voor te stellen dat u hiervoor geen tijd heeft. Toch is het zaak dat uw VVE goed op orde en georganiseerd is. Bent op zoek naar VVE beheer in Amsterdam omdat u uw VVE wilt uitbesteden? Bekijk voor meer informatie de website.

 

 

 

 

 

 

Linkruil.org

Comments are closed.