Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Liefde forum

Lieve mensen,Ik heb een probleempje. Ik word over het algemeen niet snel verliefd. Maar als ik dan een meisje meer dan leuk vind, dan wil ik niets met haar want ik weet van me zelf, dat als ik wat met een meisje heb dat ik dan automatisch weer andere meisjes leuk vind. Ik vind dit best kut want ik heb zo het idee dat ik NOOIT op 1 meisje verliefd kan worden. Weet iemand raad?

Liefdes advies:

je bent gewoon nog niet die ene persoon tegen gekomen denk ik! dat komt wel! zolang je niet speelt met de gevoelens van de vrouwen waar je mee gaat is het okee, maar speel niet met ze! probeer te begrijpen waarom je ze niet leuk genoeg vind. ben je misschein ooit eens zo gekwetst dat je nu je hart voor een andere vrouw afsluit? ik raad maar wat, want ik heb geen idee hoe het zou komen. ik hoop dat je eruit komt! 

Ik was vroeger ook zo. Als ik 2 dagen verliefd was op een jongen, zag ik al iemand anders die ik leuker vond en werd ik daar weer verliefd op.Eens je die ene persoon tegenkomt denk je er zelfs niet meer aan om op iemand anders verliefd te worden. Want dan is er iets in jou dat die gevoelens tegenhoudt. Je wil gewoon op niemand anders verliefd worden.

Meer lezen op het liefde forum

Linkruil.org

Comments are closed.