Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Lintech elektrische driewieler op maat

Heeft u moeite met uw evenwicht bewaren wanneer u aan het fietsen bent, of is het fietsen op een doorsnee fiets niet meer mogelijk om andere redenen zoals bijvoorbeeld moeite met het opstappen? Dan is er voor u gelukkig toch een oplossing om weer te kunnen fietsen, of om het fietsen een stuk gemakkelijker te maken, namelijk: een elektrische driewielfiets van Lintech. Hiermee kunt u moeiteloos op uw fiets stappen, uw evenwicht bewaren en aangezien de fiets elektrisch is, kunt u gemakkelijker wegfietsen.

Voordelen van een elektrische driewielfiets

Naast het gemakkelijk kunnen wegfietsen, opstappen en uw evenwicht bewaren heeft een elektrische fiets driewieler nog meer voordelen. Een van de belangrijkste is toch wel stabiliteit en veiligheid. Een Lintech driewieler is op maat gemaakt, en dus speciaal aangepast aan uw lichaam. Op deze manier kunt u veilig fietsen en weet u zeker dat bijvoorbeeld het stuur of het zadel niet te hoog is.

Een ander belangrijk punt is onafhankelijkheid. Met een Elektrische driewieler kunt u zich gemakkelijk voor korte afstanden verplaatsen van A naar B, en bent u niet meer afhankelijk van familie, of bijvoorbeeld het openbaar vervoer. Daarnaast kunt u met een elektrische driewieler ook dicht bij uw bestemming komen, aangezien u dit met een driewielerfiets net zoals met een doorsnee fiets kunt. Naast een elektrische driewieler vindt u bij Lintech ook andere verschillende driewielers, voor meer informatie kunt u hier klikken.

Linkruil.org

Comments are closed.