Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Lockpicking, sloten openen zonder sleutel..

Het is een redelijk nieuwe sport,die in Nederland niet zo lang bekend is. In Duitsland is de sport erg populair en zijn er duizenden beoefenaars. In Nederland zijn er slechts enkele honderden die deze sport echt fanatiek beoefenen en meedoen aan competities.

De mensen die deze sport beoefenen noemen zichzelf lockpickers en gebruiken zogeheten lockpicks om sloten te openen. Het zijn mensen met een passie voor sloten, ze zijn nieuwsgierig naar de werking ervan en zien het als een uitdaging om fouten op te sporen. Deze fouten gebruiken zij dan om een slot te kunnen openen zonder daarbij de sleutel te gebruiken. Er zijn hier veel verschillende soorten technieken voor. Sommigen werken beter op bepaalde typesloten en anderen weer beter op andere typen sloten.

Het is een kunst waar veel oefening voor nodig is om goed om te worden. Het kost vaak veel tijd en doorzettingsvermogen om de kunst der lockpicking eigen te maken. Het is dus niet voor iedereen weggelegd en zeker voor criminelen die vaak snel een praktische oplossing zoeken is een kunst als deze niet erg geschikt!

Als u ook een passie heeft voor techniek en nieuwsgierig bent naar de werking van sloten dan kunt u meer informatie vinden op de website van de lockpicking universiteit.   Succes met het ontdekken van de geheimen van sloten!!

Linkruil.org

Comments are closed.