Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Luxe of Goedkope Badkamer? En bij een Specialist of Sanitair Outlet?

Een nieuwe badkamer kopen is een hele investering. Afhankelijk van hoe rigoureus u verbouwen wilt, moet u al snel denken aan het vervangen van douche en / of bad, toilet, tegels, de wastafel en natuurlijk de extra aankleding om het geheel een persoonlijke sfeer mee te geven. Zoiets kan al rap in kosten oplopen. Daarentegen is het wel een investering die de moeite meer dan waard is. U kunt uzelf er immers van verzekeren dat u weer jaren, of zelfs tientallen jaren met veel plezier in uw eigen wellness – haven staat. En er zijn genoeg manieren om de kosten een beetje te drukken.

Bij de sanitair speciaalzaak

Bij een speciaalzaak op sanitair vlak, vindt u alle benodigdheden die u in en rond de badkamer nodig hebt. Er is een ruim assortiment van de nieuwste modellen, in vele soorten prijsklassen. Samen met uw professioneel adviseur kunt u op uw gemak op zoek naar de badkamer van uw dromen, of dat nu een luxe of relatief goedkope badkamer is. Wilt u de prijs een beetje drukken, dan kunt u vragen of bepaalde zaken als showroommodel gekocht kunnen worden. Dit drukt de prijs omdat de artikelen zo goed als nieuw zijn, in plaats van in volledige nieuwstaat verkeren. U ziet er in principe niet aan af dat het niet nieuw is. Behalve aan het uiteindelijk prijskaartje. En dat is wel zo prettig.

De sanitair outlet

De sanitair outlet verschilt in principe niet heel erg veel van de gewone speciaalzaak. Ook hier heeft men gewoon een groot aantal ervaren adviseurs rondlopen die u met alles van dienst kunnen zijn. Grote verschil zit hem vooral in de producten die worden verkocht. Bij de outlet, zijn dit vaak artikelen uit restpartijen, oudere collecties (het vorige seizoen bijvoorbeeld) of producten verkregen uit een faillissementsverkoop. Het grote voordeel voor u zit hem in de prijs die u uiteindelijk betaalt. De prijzen liggen dikwijls ( ver ) onder de gebruikelijke verkoopsprijs. U kunt gemakkelijk aan tientallen procenten voordeel denken. Perfect als u graag een luxe maar ook een goedkope badkamer wilt krijgen! Men verwelkomt u graag bij hen in de showroom.

Linkruil.org

Comments are closed.